Azonnali elérhetőség
Tel:
1 / 226-4263
Email:
budapest@ablakunk.hu

Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés Bővebben

Árajánlat készítés

Árajánlat készítés Bővebben

Beépítés

Beépítés Bővebben

Mikor érdemes ablakot cserélni? Eláruljuk!

ablakcsere

A leggyakoribb érv az ablakcserére általában az, hogy egy régi, megvetemedett faablak nem szigetel elég jól, így feltornázva az egekig a téli fűtésszámlát. Manapság megéri befektetni egy modernebb konstrukcióba, amikor eljön az ablakcsere ideje, hiszen a régi ablakokat sem lehet a végtelenségig javítgatni, és amilyen gyakran erre rászorulnak, nem is éri meg a folyamatos bosszankodást, sem a kiadást.

Hangszigetelés szempontjából is jó döntés ablakot cserélni, mert a régebbi, dupla ablakok helyett az újabbak már kérhetőek többrétegű, hangszigetelő üveggel is.

Ha eldöntötte, hogy ablakot cserél, válasszon minőségi alapanyagot és több éves munkatapasztalattal rendelkező szakembereket, vagyis válasszon bennünket! Amennyiben kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ezért jó döntés az ablakcsere nyáron!

ablakcsere nyáron

Vannak bizonyos munkálatok, amik a jellegükből adódóan időjárásfüggőek. Nem mindegy, hogy melyik évszakban készül el egy ilyen megbízás, mert, ha nem ideálisak a körülmények, akkor az a minőség rovására is mehet.

Az ablakcserét nyáron a legideálisabb elvégezni, mert ekkor gyorsan és hatékonyan, a legkisebb kellemetlenségek mellett kivitelezhető. Ha megvannak a kiválasztott nyílászárók, leszerződtek a szakemberek, és az ablakcsere időpontját is lefixálták, akkor nincs más hátra, mint elkezdeni a munkát.

Ha szerencsénk van, és még az idő is szép, akkor napos, száraz időben készül el az ablakcsere nyáron. Arra az időre, amíg tart a munka, a lakás sem hűl ki, az otthontartózkodó lakóknak sem kell fáznia, mint ahogyan az tél idején történne. Egyedül csak arra kell ügyelni, hogy ne maradjunk le a szabad időpontokról, hiszen mások számára is vonzó lehet ez az időszak.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha nyári ablakcseréhez keres olcsó és minőségi nyílászárókat, valamint megbízható szolgáltatást!

Gondoljunk előre az ablakcserére!

ablakcsere

A téli időszak elmúltával, ahogy az időjárás egyre kedvezőbb, hajlamosak vagyunk elfelejtkezni nyílászáróink korszerűsítéséről. Így könnyen megeshet, hogy kellemetlenül érint minket, amikor a következő téli időszakban megkapjuk az első számlákat. Ki ne ismerne olyan embert a környezetében, aki a magas téli kiadásokról és számlákról beszélne? Esetleg Ön is hasonló problémákat tapasztalt? Tervezi a nyílászáró cserét?

Nagyon sok kárba veszett energia spórolható meg a megfelelő ablakok, ajtók kiválasztásával, ám az ablakcserével hosszú távon nyugodt maradhat. Kiváló minőségű termékeink megfelelnek a környezetvédelmi és formatervezési követelményeknek. Válasszon alumínium vagy műanyag nyílászáróink közül, és csökkentse az ingatlan fogyasztását a téli és a nyári időszakban egyaránt ablakcserével! Válasszon megannyi színvariáció közül a tökéletes vizuális élményért!

Az egyre kedvezőbb időjárás a beszerelési munkálatokat is elősegítheti, így időt spórolhat, ha időben gondol az ablakcserére. Ne várja meg a rossz időt, válassza ki új ablakait még ma! Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Ablakcsere tavasszal: nyáron is szüksége lesz megfelelően záródó nyílászárókra!

Sokan döntenek tavasszal ablakcsere mellett, azért, hogy a következő téli szezont már ne rosszul záródó, nem megfelelő szigeteléssel ellátott nyílászárókkal várják. A tavaszi ablakcserének van egy másik pozitívuma is, mégpedig az, hogy az új nyílászárókkal már a nyár is sokkal elviselhetőbb lesz.

A tavaszi ablakcsere során korszerű, megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászárók kerülnek beépítésre, amelyek ugyanúgy felveszik a harcot nyáron a forrósággal, mint télen az extrém hideggel. Új ablakokkal a legnagyobb kánikulát is el fogja tudni viselni, emellett pedig a kiadásait is csökkentheti, hiszen a klímaberendezést szigetelt, minőségi nyílászárókkal nem szükséges folyamatosan működtetnie.

Ne feledje, egy megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászáró nyáron kinn-, télen benntartja a meleget! Ha már télen éreztette hatását az ablak rossz szigetelése, ne várjon a cserével, keressen fel bennünket mihamarabb elérhetőségeinken, és várja a nyarat új, modern nyílászárókkal!

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?A nyílászárókat nem lehet a végtelenségig használni, mert az ablakok, ajtók is elérik egyszer a szavatossági idejük végét. A nem megfelelő karbantartás, vagy a rosszul végzett beépítés ráadásul fel is gyorsíthatja ezeket a folyamatokat. A nyílászáró csere előbb-utóbb aktuálissá válik, és elérkezik az ideje annak, hogy szebb és jobb ablakokat szereltessünk be. Honnan tudhatjuk, hogy mikor kell szakembert keresnünk a nyílászáró cseréhez?

Az ablakok teljesítményének romlása jellegzetes tünetekkel és jelenségekkel jár. Ezeket főként akkor lehet egyértelműen észlelni, ha az idő már hűvösebbé válik, és a nyílászárók nem tudják fenntartani a komfortot a lakásban. A gyenge szigetelés következménye a szobába besüvítő szél, az állandó huzat, ami nemcsak kellemetlen, hanem a rezsit is indokolatlanul feltornássza. Az ablak felülete hidegebbé válik, a környékén állandó a párásodás, az eső beszivárog. Egy modern nyílászáróval meg lehet szüntetni a hidegsugárzást, jelentős energiát lehet megtakarítani és hatékonyan növelhető a komfortérzet is. Ezt szeretnénk mi is biztosítani nyílászáró csere szolgáltatásunkkal minden hozzánk forduló ügyfélnek!

Részletekkel, illetve árajánlattal kapcsolatban keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!Olcsó nyílászárót keres kedvező ablakcsere árakkal? Ezt a célt talán nem is nehéz megvalósítani, hiszen sok olyan céget találni, ahol alacsony áron dolgoznak; de vajon olyan lesz az eredménye, amivel teljesen elégedett lehet? Válassza meg körültekintően azt, hogy milyen cégre bízza a kivitelezést!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon olcsón színvonalas nyílászárókat, majd vegye igénybe szolgáltatásainkat kedvező ablakcsere árakkal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászáró csere területén, és mindig törekszik a minőségi munkavégzésre. Ezt a munkánkkal elégedett ügyfelek hosszú sora is alá tudja támasztani.

Az ablakcsere árainkat úgy alakítjuk, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek, de egy bizonyos nívót is közvetítsenek. Tegye próbára szakértelmünket, bízza meg cégünket az ablakcserével!

Keressen fel minket közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe ár-érték arányban kedvező szolgáltatásainkat ablakcserével kapcsolatban!