Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Alumínium ablakok

Alumínium ablakok Tovább

Bejárati ajtók

Bejárati ajtók Tovább

Emelő-toló ajtók

Emelő-toló ajtók Tovább

Garázskapuk

Garázskapuk Tovább

Ipari kapuk

Ipari kapuk Tovább

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok Tovább

Alumínium ablakok, amik jól tűrik a szélsőséges körülményeket

Alumínium ablakok

Szeretne időjárásálló, megbízható nyílászárókat? Ajánljuk figyelmébe az alumínium ablakokat, amelyek nem okozhatnak csalódást az évek során.

Napjainkban egyre jellemzőbb a szélsőséges időjárás. A nyarak hőmérséklete évről évre növekszik, emellett jelentős mennyiségű csapadék, heves esőzés is többször fordul elő. Mivel ezen nem nagyon lehet változtatni, az embereknek meg kell tanulniuk alkalmazkodni ehhez.

Mindenképp fel kell készíteniük otthonaikat is a szokatlan jelenségekre. Az ingatlanok nagy mértékben ki vannak téve a szélsőséges időjárásnak, amik csak úgy tudnak hatékonyan ellenállni, ha minden egyes elemük megbízható, strapabíró anyagból készül el. 

A nyílászárók ebből a szempontból szintén érzékenyek lehetnek, ezért tanácsos olyan típust választani, amelyről köztudott, hogy nem vetemedik, masszív szerkezetű.

Alumínium ablakok, amik nem hagyják cserben

Az alumínium ablakok az elmúlt években már nem csupán az ipari területekkel kapcsolatban jönnek szóba. Egyre több magáningatlan kivitelezésekor, felújításakor merül fel igény ezekre a nyílászárókra.

Az alumínium nem megy tönkre egyhamar. Szerkezetére, anyagára nincs hatással az extrém hőmérséklet, sem pedig a fagy, képes hosszú éveken át megtartani a formáját. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a szigetelés is hibátlan legyen.

Az alumínium ablak megtérülő befektetés

Egyesek aggódhatnak az alumínium nyílászárók ára miatt, azonban jobban belegondolva, teljesen felesleges ettől tartani. A megbízható, masszív ablakok nem igénylik a karbantartást, vételáruk nagyon hamar megtérülhet, jó darabig biztosan nem lesz szükség új nyílászárókra. Több generációt is kiszolgálnak, emellett pedig növelik az ingatlanok értékét is.

Tapasztalja meg Ön is az alumínium nyílászárók előnyeit, keressen fel bennünket mihamarabb! Gondoskodunk a szakszerű szerelésről. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A nyílászáró csere megtérülő befektetés!

nyílászáró csere

Ha nyílászáró cserére van szükség, egyesek hajlamosak ezt hosszú ideig halogatni, és inkább kompromisszumot kötnek a jelenlegi, rosszabb állapotú ablakokkal, ajtókkal. Sokakat a munkálatokkal járó felfordulás tart vissza, másoknak pedig egyszerűen nincs idejük ezzel foglalkozni. A mai technikákkal már különösebb kellemetlenségek nélkül meg lehet valósítani a nyílászáró cserét, ami ráadásul egy megtérülő befektetés, ezért mindenképp érdemes időt és energiát fordítani rá.

Korszerű technológiával legyártott, megfelelő szigeteléssel rendelkező ajtóval, ablakokkal jelentős mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat a fogyasztással kapcsolatban. Ilyen nyílászárók mellett nincs szükség a légkondicionáló vagy fűtés intenzív használatára, ennek köszönhetően nincs akadálya a spórolásnak. A nyílászáró cserére befektetett összeg hamar megtérülhet, ez pedig mindenképp meglátszik a családi kasszán is.

Tervezzen okosan, válassza a nyílászáró cserét! Ha megbízható céget keres ezzel kapcsolatban, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár: szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A nyílászáró csere megtérülő befektetés!

nyílászáró csere

Napjaink egyik fontos témája a környezetvédelem. Ezzel kapcsolatban gyakran hangsúlyozzák a szakemberek, hogy mennyire fontos szerepe van az épületek szigetelésének, illetve az energiával való gazdálkodásnak. A nyílászáró csere például egy olyan befektetés, ami nagyon sokat számít, ha valaki kevesebb energiát szeretne használni, ráadásul biztosan visszahozza az árát.

A régi, elöregedett ajtók, ablakok sajnos már sok helyen nem megfelelően szigetelnek, és könnyen kiszökik rajtuk a meleg. Így télen nehezebb felfűteni a lakást, ha egész nap megy a radiátor, még akkor is könnyen kihűl a levegő. Nyáron pedig pillanatok alatt forróság lesz odabent, amit csak a klíma folyamatos használatával lehet mérsékelni. A nyílászáró cserének köszönhetően azonban mindez megváltozik, és sokkal tovább marad kellemes hőmérséklet a lakásban.

Amennyiben kérdése van a nyílászáró cserével kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal akár még ma! Kérje ajánlatunkat, és döntsön Ön is egy minden szempontból előnyös befektetés mellett!

A megfelelő nyílászáró fontosságáról röviden

nyílászáró csere

A nyílászáró csere kapcsán a szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni a megfelelő választás fontosságát. Az ajtók és ablakok rendkívül fontos szerepet töltenek be egy ingatlan élhetősége és gazdaságos fenntartása szempontjából.

Egyre többször lehet arról hallani, hogy a hőszigetelésben kulcsfontosságú szerepet játszanak az ajtók és az ablakok. Egy megfelelő nyílászáró cserével mind a téli, mind a nyári hónapokban visszaszoríthatja az ingatlan fogyasztását, így megkímélve a családi kasszát. Egy megfelelő nyílászáró hosszútávon képes biztosítani az élhető körülményeket az ingatlanban, vagyis egy átgondolt vásárlás hozzájárul ahhoz, hogy egy jó darabig ne kelljen foglalkoznia az új ajtók, ablakok beépítésével.

Kínálatunkból gyorsan és egyszerűen választhat nyílászárókat, ugyanis nálunk csakis a célnak megfelelő ajtókat és ablakokat találhatja, így termékeinknek köszönhetően valóban élhető környezetet alakíthat ki otthonában. A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!