Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés Bővebben

Árajánlat készítés

Árajánlat készítés Bővebben

Beépítés

Beépítés Bővebben

Redőnyök, az árnyékolástechnika népszerű megoldásai

Árnyékolástechnika, redőnyök

Szeretne olyan árnyékolót, ami egész évben gondoskodik a magas komfortérzetéről? Ajánljuk figyelmébe az árnyékolástechnika területéről a redőnyöket.

A komfortos környezet megteremtésében lényeges szerepet tölt be az árnyékolástechnika is. A legfontosabb feladata az, hogy meggátolja a lakóterek túlmelegedését, illetve szabályozza a bejutó fény mennyiségét.

Napjainkban sokféle megoldással lehet találkozni az árnyékolástechnika területén. Közülük még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a redőnyök, nem véletlenül, hiszen az emberek százszázalékban ki tudják használni a kedvező tulajdonságaikat.

Redőnyök, amik egész évben gondoskodnak a magas komfortérzetről

Számos korszerű megoldással lehet találkozni, ennek ellenére az emberek mégis gyakrabban választják a redőnyöket. Alapvetően sokak számára vonzó az, hogy már rengeteg területen bizonyítanak évtizedek óta, így nagy csalódást nem okozhatnak.

Akiknek fontos, hogy egész évben hasznos eszköznek bizonyuljanak az árnyékolók, a redőnyökkel garantáltan nem tévedhetnek. Nyáron, télen egyaránt gondoskodnak a hőmérséklet optimalizálásáról, így mindig kellemes környezet fogadhatja az embereket.

Árnyékolók, amelyekkel spórolhat is

Mivel a redőnyök mindig az adott igényekhez igazodnak, így még spórolni is lehet általuk. Télen alacsonyabb fűtési energiára van szükség, nyáron pedig az ingatlanok kiváló védelmet kaphatnak az erős napsugarakkal szemben, így pedig a klímaberendezést nem kell intenzíven működtetni.

Ügyfeleinknek kifogástalan megoldásokat kínálunk az árnyékolástechnika területén. Redőnyeink megfelelnek a kor követelményeinek, amelyekkel bátran lehet hosszú távra tervezni, minőségük hozzájárul az ingatlan értékének növeléséhez is.

Weboldalunkon minden lényeges információt elérhet rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

Ha szeretne kérdezni, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak, veszik fel a rendeléseket az ügyfelektől.

Az ideális bejárati ajtót kínálatunkban elérheti

bejárati ajtó

Bejárati ajtó csere előtt áll? Cégünk pontosan tudja, milyen az ideális nyílászáró, így ennek megfelelően kínálunk termékeket, nézzen körbe!

Sokan nem igazán elégedettek a jelenlegi bejárati ajtójukkal. Érzik a hiányosságokat, különösen a szigetelés terén, de értelemszerűen esztétikailag is vannak problémák a több éves nyílászárókkal. Ahhoz, hogy az ember hozzájusson egy sokkal jobb minőségű bejárati ajtóhoz, először azzal kell tisztában lenni, hogy milyen tényezők határozzák meg az ideális darabot.

Miről lehet felismerni az ideális bejárati ajtót?

Kiváló hőszigetelőképesség:

Egyesek nem tulajdonítanak ennek különösebb fontosságot, pedig az ideális bejárati ajtónak ugyanolyan jó szigetelőképességekkel kell rendelkeznie, mint a ház többi nyílászárójának. Elég egy rossz minőségű ajtó vagy ablak ahhoz, hogy a fogyasztás elkezdjen növekedni. Nem érdemes kockáztatni, törekedni kell ebből a szempontból is a maximumra.

Biztonságos:

A bejárati ajtók kiválasztásánál nem lehet kérdés a biztonság. A betörés elleni védelem napjainkban már alapvetőnek számít ezeknél a nyílászáróknál. Bárhová, bármikor megpróbálhatnak behatolni az illetéktelenek, így minden eszközt meg kell ragadni a biztonság megteremtéséhez. Ennek első lépése egy színvonalas bejárati ajtó beszerzése. 

Ellenálló:

Mindenképp a strapabíró, megbízható szerkezetű bejárati ajtókat célszerű választani. Az ellenálló nyílászárókban nem tehet kárt a változékony időjárás sem, így bátran lehet velük hosszú távra tervezni.

Megéri az elvárásoknak megfelelő bejárati ajtót választani, hiszen az nem okoz csalódást, így az ember szívesen is tervez sokáig a nyílászáróval. Mivel tisztában vagyunk az ideális bejárati ajtó tulajdonságaival, kizárólag ennek megfelelő termékeket kínálunk az ügyfeleknek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Kiváló ajánlatokkal várjuk a vevőket. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A szekcionált garázskapuk és azok ipari felhasználása

Szekcionált iparikapu

A garázskapuk hosszú utat jártak be az egyszerű, nyíló ajtóktól a minden modern technológiával felszerelt, biztonságos és esztétikus megoldásokig.

Az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb típus, amely napjainkban már-már egyeduralkodó a piacon, a szekcionált garázskapu, és előnyei okán egyre gyakrabban alkalmazzák ipari környezetekben is.

szekcionált garázskapuk függőlegesen mozognak, és nyitott állapotban a garázs mennyezetén helyezkednek el, így helytakarékosak, emellett a szigetelés is megoldott, ami csökkenti az energiafogyasztást, aminek következménye pedig a fűtési költségek csökkenése.

A szekcionált kialakítás azonban nem csak a garázsok esetében előnyös, hanem egyéb környezetekben is, csupán a méretekben van különbség. A szekcionált ipari kapuk általában nagyobbak, mint a lakossági változatok, de egyedi méretek megrendelésére is van lehetőség. Sokféle környezetben alkalmazhatóak, ideértve az üzemeket, raktárakat, logisztikai központokat és egyéb ipari, mezőgazdasági, illetve kereskedelmi létesítményeket.    

A szekcionált garázskapuk fejlődése és elterjedése azt mutatja, hogy a funkcionális és az esztétikai szempontok egyaránt fontosak a modern kapuk tervezése és gyártása során. A szekcionált ipari kapuk különösen fontosak az üzleti és ipari tevékenységek szempontjából, mivel hozzájárulnak a hatékony működéshez és a termelékenység növeléséhez. Ezért nem meglepő, hogy ezek a kapuk egyre népszerűbbek és elterjedtebbek a vállalkozások és ipari létesítmények körében, szerte a világon.

Cégünk többek között szekcionált garázskapukat és szekcionált ipari kapukat is forgalmaz, tehát akár a garázsa, akár vállalkozása számára keresi a tökéletes nyílászárót, érdemes Önnek is bennünket és termékeinket választania.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált garázskapuk, illetve a szekcionált ipari kapuk iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Alumínium ablakok: a legmodernebb nyílászárók

Alumínium ablakok

Az alumínium ablakok a legkorszerűbb nyílászárótípusok közé tartoznak, és bizonyos esetekben a legjobb választásnak bizonyulhatnak.

A nyílászárók kiválasztása napjainkban kiemelt szerepet játszik az otthonunk tervezése során. Az egyik legnépszerűbb választás az alumínium ablakok használata, amelyek nem csupán esztétikusak, de számos előnnyel is rendelkeznek, amelyek miatt egyre inkább elterjednek, és nem csak a lakosság körében.

Hosszú élettartam

Az alumínium ablakok rendkívül erősek és tartósak. Az alumínium ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezáltal hosszú élettartamra számíthatunk.

Csekély súly és stabilitás

Az alumínium rendkívül könnyű anyag, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy az ablakok kevésbé lennének stabilak. Az alumínium nyílászárók ellenállnak a terheléseknek, és az otthon biztonságát is szavatolják.

Energiahatékonyság

Az alumínium ablakok modern tervezése lehetővé teszi a kiváló hőszigetelést, ezáltal csökkenthető az energiafelhasználás, és az otthonunk energia-hatékonyabbá válik. Rendelhetőek úgynevezett hőhidas, illetve hőhídmentes változatban is.

Esztétika és változatosság

Az alumínium ablakok modern megjelenésükkel kiemelkednek a mezőnyből. Kiválaszthatjuk az otthonunk stílusához leginkább illőt, és széles színválaszték is a rendelkezésünkre áll.

Számtalan felhasználási lehetőség

A korai alumínium ablakok és egyéb nyílászárók többnyire ipari területeken kerültek beépítésre, azonban a technológia fejlődésével és a hőhídmentes változat megjelenésével napjainkban már otthonokban is megtalálhatóak. Az alumínium profil bármilyen nyílászárótípus legyártására lehetőséget biztosít.

Az alumínium ablakok tehát több szempontból is kiváló választást jelentenek a modern otthonok számára, hiszen tartósságuk, energiatakarékosságuk és esztétikus megjelenésük miatt egyre népszerűbbek.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretné alumínium ablakok beépítésével megbízni cégünket, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Belső - külső tokos redőny: válassza ki az igényeinek megfelelőt!

Belsőtokos redőny, Külsőtokos redőny

Legyen Önnek is redőnye az igényeinek, környezetének megfelelően! Ügyfeleinknek igényes, megbízható megoldásokat kínálunk ezzel kapcsolatban.

A redőnyök töretlen népszerűségnek örvendenek, ami elsősorban többfunkciós tulajdonságuknak köszönhető. Nem csupán az árnyékolásban vesznek részt, hanem ezen kívül biztosítják az extra hőszigetelést is az ablakok számára, továbbá a hangszigetelésben is megfelelő segítséget nyújtanak.

A megrendelői igények e téren különbözhetnek, ami főleg az ingatlanok adottságai miatt van így. Bizonyos helyeken nem lehetne például külső tokos redőnyt alkalmazni, mert a meglévő ablaktokok ezt nem teszik lehetővé.

Belvárosi tégla lakás, régi családi ház?

A belvárosi tégla lakások kifejezetten keresettnek számítanak, megfelelő értékkel rendelkeznek, amik akár kiadásra is alkalmasak. Esetükben mindenképp belső tokos redőny jöhet szóba, mert nagyon bonyolult lenne egy külső tokos kivitelezés. Ennél a típusnál a redőny dobozt a falba süllyesztik a szakemberek, amit így le lehet burkolni, ezáltal teljesen láthatatlanná válik.

Hőhídmentes nyílászárók külső tokos redőnyökkel

A külső tokos redőnyöket gyakran választják az érdeklődők, elsősorban azért, mert rugalmasabb alternatívát kínálnak. Bármilyen nyílászáró esetében alkalmazhatók, ráadásul az áruk is sokkal kedvezőbb. Legyen szó építkezésről vagy felújításról, ezzel az árnyékoló típussal bátran számolhatnak a megrendelők.

A rugalmasság mellett azért is jobb választás, mert megakadályozzák a hőhidak kialakulását az ablakokon. Tartós megoldást kínál, és akár még beépített szúnyoghálóval is le lehet gyártani.

Válassza ki az igényeinek, ingatlan adottságainak megfelelő árnyékolót, és tapasztalja meg az előnyöket! Ügyfeleink számára megbízható, időtálló megoldásokat biztosítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiválasztott redőnnyel.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Még mindig nem találja az ideális bejárati ajtót?

Kömmerling műanyag bejárati ajtó

Szeretné megtalálni azt a bejárati ajtót, ami illeszkedik a kor követelményeihez? Ismerkedjen meg a Kömmerling műanyag bejárati ajtóval!

A bejárati ajtók kulcsfontosságú szerepet töltenek be a kellemes otthon megteremtésében. Egy minőségi darab értéket ad az ingatlannak, segít azt könnyedén fenntartani, és természetesen hozzájárul a hibátlan összkép megteremtéséhez is. Ennek alapján nem célszerű a véletlenre bízni a nyílászáró vásárlását.

Sokan ezzel pontosan tisztában is vannak, nem is találják a magas elvárásoknak megfelelő termékeket. Ilyenkor érdemes tanácsot kérni valódi hozzáértőktől, akiknek köszönhetően könnyedén meg lehet hozni a végső döntést.

Kömmerling műanyag bejárati ajtó, ami nem hagyja cserben

A műanyag bejárati ajtók hallatán nem mindenki lelkes elsőre, azonban felesleges aggódni a minőség miatt, különösen a Kömmerling termékek esetében. Ezek a nyílászárók megfelelnek minden olyan magas követelménynek, amik felmerülhetnek a bejárati ajtók kiválasztásakor.

Kömmerling műanyag bejárati ajtók szerkezetileg és esztétikailag egyaránt hibátlan termékek, amik minden szempontból sokat hozzátesznek az ingatlanokhoz.

Tökéletesen illeszkednek, ezáltal képesek gondoskodni az energiahatékonyságról is. Egy jó minőségű bejárati ajtóval rengeteget lehet spórolni, így mindenképp megéri magasra tenni az igényeket, mert ezzel csak jól járhatnak a vevők.

Nyílászárók, amiket könnyű karbantartani

Ahogy más műanyag ajtóknál, úgy a Kömmerling nyílászárók esetében sincsenek bonyolult műveletek, ami a karbantartást illeti. Egyszerű nedves ruhával át lehet törölni a felületüket, ezen kívül nincs más teendője az embernek, cserébe pedig hosszú távon számíthat a bejárati ajtóra.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat a Kömmerling műanyag bejárati ajtókról. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőséggel.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok beépítése profikkal

műanyag ablak beépítése

Szeretné megtapasztalni a műanyag ablakok előnyeit? A beépítést mindenképp bízza profikra, az igényes munkához kellő szakmai tapasztalatra van szükség!

A műanyag ablakok pozitív tulajdonságairól rengeteget lehet hallani, sokat hozzátesznek a komfortos, gazdaságosan fenntartható ingatlan kialakításához. A többség szeretné megtapasztalni az előnyöket, ezért szívesen váltanak ezekre a típusokra, gyakran kerülnek kiválasztásra például régi fa ablakok helyére.

Egyesek azt gondolják, hogy a műanyag ablakok beépítését egyszerűen, akár szakemberek közreműködése nélkül is meg tudják oldani. Ezzel szeretnék csökkenteni a kiadásokat, illetve megakadályoznák azt, hogy várni kelljen a szolgáltatókra.

Több anyag is megtalálható az interneten a műanyag ablak beépítéssel kapcsolatban, azonban nem érdemes kísérletet tenni a házi megoldásokkal, ugyanis sokkal nagyobb károk is felmerülhetnek.

A műanyag ablak beépítés precizitást, szakértelmet követel meg

Bármennyire is könnyűnek tűnik, a nyílászárók beépítése közel sem olyan egyszerű, főleg nem olyan embernek, akinek egyáltalán nincs gyakorlata, tapasztalata a területen. Sokféle alapanyagra van szükség, különböző műveleteket kell elvégezni a precíz végeredmény érdekében, ezt pedig csak szakember tudja kellően átlátni.

Szakszerűtlen kivitelezéssel később több a baj

Tény, hogy egyedül, a telepítés pillanatában meg lehet spórolni a munkadíjat az ablak beépítésnél, azonban hosszú távon ez már közel sem igaz. Kellő rutin nélkül az ember könnyen követ el olyan hibákat, amiknek az utólagos javítása költségesebb és hosszadalmasabb, így tulajdonképpen nem lehet spórolni.

A műanyag ablak beépítést bízza ránk, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Precíz munkánknak köszönhetően megtapasztalhatja a modern nyílászárók előnyeit, amikkel így még a kiadásait is tudja csökkenteni, mert óvják otthonát a hideggel szemben.

Honlapunkon bővebb információkat is talál rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok beépítése: hogyan történik?

műanyag ablak beépítése

A műanyag ablakok beépítésének folyamata gyorsabb és egyszerűbb, mint gondolnánk – az alábbiakban ezt mutatjuk be.

Az építőipar fejlődése folyamatosan új és innovatív megoldásokat hoz; az egyik ilyen jelentős változás a hagyományos fa ablakok elterjedésétől a műanyag ablakok irányába történő elmozdulás. A műanyag ablakok a modern technológia és anyaghasználat előnyeit ötvözik, így nem csak esztétikailag vonzóak, hanem hatékony hőszigetelést és hosszú élettartamot is nyújtanak.

A műanyag ablakok beépítésének folyamata

1. Előkészületek

A beépítés előtt alaposan fel kell mérni az ablaknyílást, hogy a megfelelő méretű ablakot választhassuk. Fontos a pontos mérések elvégzése, hogy az ablak későbbi beépítése zökkenőmentesen történhessen meg.

2. A régi ablakok eltávolítása

Ha már voltak korábban ablakok a nyílásban, azokat el kell távolítani, majd ezt követően a keretet és az ablaknyílást elő kel készíteni a műanyag ablak beépítéséhez.

3. Az új ablak beépítése

Az új ablakot óvatosan beillesztik a megfelelő helyre, majd a keretet rögzítik a falhoz. Fontos, hogy a beépítés során a megfelelő tömítéseket és szigetelőanyagokat használják, hogy megakadályozzák a hőveszteséget és a nedvesség behatolását.

4. Tömítések és szigetelés

Az ablakot körülvevő hézagokat szakszerűen tömítik és szigetelik, hogy biztosítsák a maximális hő- és hangszigetelést. Ez a lépés elengedhetetlen a műanyag ablakok hatékony működéséhez és hosszú élettartamához.

5. Befejező simítások

Az ablak környékét helyre kell állítani; ennek eredményeként az ablakok esztétikailag vonzó megjelenést fognak mutatni, amely harmonizál a helyiséggel.

Összegzés

A műanyag ablakok beépítése a modern építészet és az energiatakarékosság egyik alapvető eleme. A kiváló hőszigetelés, a tartósság és az esztétikus kinézet miatt egyre többen választják ezt a lehetőséget. A beépítés folyamata komplex, de megfelelő tervezéssel és szakszerű végrehajtással a műanyag ablakok hosszú éveken át szolgálhatják az otthon kényelmét és hatékonyságát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretné műanyag ablakok beépítésével megbízni cégünket, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Redőny vagy karos napellenző?

Redőnyök, Karos napellenzők

A redőny és a karos napellenző is remek árnyékoló, de mindkettőnek megvan a maga felhasználási módja. Az alábbiakban ezt mutatjuk be részletesebben. 

Bizonyos árnyékoló típusok képesek kiváltani egymást, egyes esetekben szereppel bírnak, míg van, amikor egyáltalán nem helyettesíthető az egyik a másikkal. A redőnyöknek és a karos napellenzőknek is megvan a létjogosultsága, ugyanis a két típus teljesen más esetekben alkalmazandó

A redőnyök az ablakok, ajtók árnyékolói. Mindvégig az üveg síkjával párhuzamosan futnak le, bárhol megállíthatóak. Belátásvédelmi szempontból is ideáliak és fontos megemlíteni a hőszigetelő hatásukat is: télen segítenek melegebben tartani a lakást, míg nyáron a forróság kint tartásában van fontos szerepük. 

A redőnyöknek köszönhetően télen és nyáron is csökkenthetjük a kiadásokat, hiszen kevesebbet kell fűteni, illetve hűteni a lakást. Egyszerű kezelhetőség és hosszú élettartam jellemzi őket. 

A karos napellenzők viszont leginkább az erkélyek, teraszok árnyékolói. Mivel nem a homlokzattal párhuzamosan futnak le, hanem azzal szöget zárnak be, ezért az alattuk lévő terület, tehát az erkély vagy a terasz árnyékolása a feladatuk. Ennélfogva belátásvédelmi funkciójuk nincs, viszont annak, aki nyáron is szeretné használni a teraszt, nélkülözhetetlenek. 

A karos napellenzőknek télen nem sok szerep jut, viszont, amikor odakint tombol a forróság, a homlokzat, illetve az erkély- vagy teraszajtó árnyékolásával hozzájárulnak a kellemesebb belső hőmérséklet megtartásához, és ezzel némileg a klímahasználat is csökkenthető

A redőnyök és a karos napellenzők tehát bizonyos esetekben jól kiegészítik egymást, de teljesen nem tudja egyik sem helyettesíteni a másikat. Erkélyes, teraszos ingatlanhoz mindkettő beszerzését érdemes megfontolni. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését valamelyik árnyékoló iránt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. 

Napellenzők, amellyel könnyen alkalmazkodhat a változó időjáráshoz

napellenzők, árnyékolástechnika

Szeretné a teraszát maximálisan kihasználni? Válassza az árnyékolástechnika egyik legkedvezőbb megoldását, a napellenzőt, keressen minket!

Sokan rendelkeznek saját terasszal, amely ideális alternatívát biztosít a kültéri pihenéshez, összejövetelek megtartásához. Egyes esetekben sajnos nem mindenki tudja maximálisan kihasználni a területeket, ugyanis nincs megfelelő fedésük, így pedig az ember kénytelen alkalmazkodni az időjárás változáshoz is.

Ez komoly kihívást jelenthet, hiszen a csapadékos és erős napsütéses időszakok mostanában igen gyakran váltják egymást, arról nem beszélve, hogy a magas UV sugárzásnak lehetnek egészségügyi kockázatai is. Ilyen körülmények között veszélyes is lehet kiülni a napra, akár még egy rövidebb időre is.

Egyszerű, esztétikus fedés? Gondoljon az árnyékolástechnikára!

Nem feltétlenül kell építményekben gondolkodni ahhoz, hogy a terasz ideális fedést kapjon, már a napellenzőkkel rengeteget lehet javítani a körülményeken. Óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, mert sokkal rugalmasabb megoldást kínálnak a terasz fedéshez, mint a fix építmények. Amikor éppen nincs szükség a napellenzőkre, egyszerűen csak fel kell tekerni őket, ezután pedig lehet élvezni a gyengébb napsugarakat.

További árnyékolástechnikai megoldásokért is kereshet minket

Fontosnak tartjuk, hogy az árnyékolástechnikával kapcsolatban változatos megoldásokat kínáljunk az ügyfeleknek. Beltérhez a reluxát, rolettát is ajánljuk, amelyek egyszerűen telepíthetők, és hozzájárulnak a maximális komfortérzet megteremtéséhez.

A rolettát akár motoros, távirányítós változatban is kérheti.

Cégünket megéri keresni az árnyékolástechnikáért, megbízható, igényes alternatívákat biztosítunk a különböző területekre. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni napellenzőre, más termékünkre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Mire kell figyelni a nyílászáró beépítés során?

műanyag ablak beépítése

Egy műanyag ablak beépítését akár házilag is el lehet végezni, de jobban teszi, ha szakember kezébe adja a szerszámokat.

A modern ablak csak a kezdet, szerezni kell hozzá egy megbízható szakembert is. Honnan tudhatja, hogy a nyílászáró mellé megtalálta az ügyes szakembert is? Figyeljen arra, hogy milyen információkat talál a cégről és a szakemberről a webes felületeken. Az online platformokon rengeteg vélemény, értékelés, referencia elérhető, amik jó kiindulópontot adnak a döntéshez.

Nem mindegy, ki teszi helyére az ablakot

Az ügyfélbarát, korrekt szakember részletes ajánlatot ad, nem dolgozik túl drága árakkal, nem az a célja, hogy a legtöbbet tudja elkérni a megrendelőtől, hanem személyre szabott tanácsokat ad és igényekhez igazított munkát végez. Mindenképpen jó pont, ha a tapasztalathoz garancia is társul, ennek köszönhetően az elvégzett munka biztosan kifogástalan színvonalat ér majd el.

Maga a műanyag nyílászáró beépítés nem ér véget az ablakok rögzítésével. A precíz szakember arra is ügyel, hogy elvégezze az ablakon a szükséges beállításokat. A tulajdonosok ennek köszönhetően valóban úgy tudják használni a nyílászárót, ahogyan arra azt tervezték.

A nyílászáró beépítést nem csak egyféle módon tudja elvégezni a szakember. Több módszer is érvényben van a modern technológiák elterjedésének köszönhetően:

  • hagyományos
  • konzolos
  • RAL szalagos beépítés

A hagyományos módszer szerint az ablak az előre kialakított nyílásba kerül, középső vagy külső falsíkba. Purhabbal és csavarokkal rögzítik. A konzolos megoldásnál az ablak a falsíkon kívül kap helyet, konzolokon, ezt többnyire passzív házaknál használják. A RAL szalagok kevésbé elterjedtek, csak vakolt felületen alkalmazhatóak.

Egy új nyílászáró önmagában még nem elegendő ahhoz, hogy a tulajdonosnak megmutassa mire képes. A szakszerű beépítés is a feltétele annak, hogy egy ablak hosszú távon jól tudjon működni. A nyílászáró beépítéshez forduljon hozzánk és vegye igénybe kiváló kvalitásokkal rendelkező szakembereink szolgáltatásait! A további teendőkről érdeklődjön munkatársainknál!

Mire kell figyelni a nyílászáró beépítés során?

nyílászáró beépítés

A nyílászárók beépítésénél több dologra is oda kell figyelni. A legjobb, ha szakemberre bízza a feladatot, keressen bennünket bátran a kivitelezésért!

Most, hogy beköszöntött a jó idő, sokan kihasználják ezt a lehetőséget arra, hogy építkezzenek, hiszen ezek a hónapok a legideálisabbak a munkálatokhoz. Az olyan feladatok elvégzése, mint például a nyílászárók beépítése, elengedhetetlen.

Ezzel kapcsolatban nagyon fontos a pontosság, precizitás, és természetesen a szakértelem is, mert ellenkező esetben igen bosszantó hibák is felmerülhetnek, amiket utólag igen időigényes és költséges kijavítani.

Az egyik gyakori probléma a kapkodás

Sajnos a szakembereknek gyakran igen szigorú tervekhez kell igazodniuk, így történhet meg az, hogy kapkodnak, és az ablakok a falak közepére kerülnek beépítésre. Nem számolnak azzal, hogy kívülről még legalább húsz centis szigetelőréteg is felkerül, ez pedig komoly kivitelezési hibát eredményez.

Fontos, hogy a szakemberek nyugodtan tudjanak dolgozni, így a nyílászáró beépítésnél csökkennek a hibalehetőségek is. Az ablakoknak egy síkban kell lenniük a fallal, ebben a formában pedig már nem probléma, ha még a szigetelés is felkerül a helyére. Nem fog előnytelenül mutatni a végeredmény, és még az utólagos javításra sem kell költeni.

A nem megfelelő anyagok alkalmazása

Ha a nem megfelelő anyagok kerülnek felhasználásra, túl nagy vagy kis mennyiségben, azok is eredményeznek kivitelezési hibákat. Ezeket még nehezebb helyrehozni, tulajdonképpen a munkálatok kezdődhetnek elölről. Érthető, hogy ez rendkívül bosszantó, ráadásul így még a többi építési feladattal sem lehet tovább haladni.

A profi, valódi szakértők tudják, hogy milyen kockázatok merülnek fel a nyílászáró beépítés során, így azokat kizárva végzik a munkájukat. Nem kapkodunk, olyan határidőt kínálunk az ügyfeleinknek, ami nekünk is ideális, így csapatunk sem kerülhet kényes helyzetbe.

Bízza ránk bátran a munkálatokat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Redőnyök, karos napellenzők egy helyről

Redőnyök, Karos napellenzők

Új redőnyökre van szüksége, újragondolná a teraszt is? Ajánljuk figyelmébe redőny és karos napellenző kínálatunkat, szerezzen be mindent egy helyről!

A tavaszi időszak sokaknak otthonuk felújításáról fog szólni. Szeretnék kihasználni a jó időt, ami ilyenkor megfelelő körülményeket teremt a kültér csinosításához is. Egyes esetekben szükség lehet új redőnyökre, napellenzőkre is. Az árnyékolók hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, a napellenzők ideális árnyékolást tudnak biztosítani az erkélyen, teraszon.

Redőny és karos napellenző egy helyről?

Amennyiben bennünket választanak az érdeklődők a redőnyök és napellenzők megrendeléséhez, nagyon könnyű helyzetbe kerülhetnek, mivel árnyékolástechnikai termékkínálatunkban ezek mind elérhetők. Rengeteg időt, energiát lehet azzal spórolni, ha ezért nem kell külön vállalkozásokat felkeresni.

Nem fordulhat elő, hogy a napellenzőre vagy pedig a redőnyökre kell sokat várni, egyszerre érkezhet a házhoz a rendelés, így a gyors korszerűsítésnek nem lesz akadálya.

Karos napellenző, redőnyök magas minőségben

Ügyfeleink számára kifogástalan árnyékolástechnikai termékeket kínálunk. A redőnyök strapabírók, megbízhatók, ez pedig a napellenzőkre is jellemző. Ezeket alapvetően kedvelik az ügyfelek, ugyanis rugalmas alternatívát kínálnak. A napellenzőket könnyen, gyorsan lehet telepíteni, és az épített tetőkkel ellentétben bármikor fel lehet őket tekerni, ha az ember éppen egy kis napsütésre vágyik az erkélyen vagy a teraszon.

Legyen Ön is a megrendelőnk, és tapasztalja meg termékeink előnyeit! Modern megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek, akik bátran tervezhetnek hosszú távra árnyékolástechnikai termékeinkkel. Mindenre tudunk megoldást, általunk komfortos otthont alakíthat ki magának.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni a redőnyökre, napellenzőre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

3 érv a műanyag ablakok mellett

műanyag ablak akció

Gondolkodik a műanyag ablak vásárlásán? Felsorolunk három érvet a nyílászárók mellett, amelyek garantáltan meggyőzik arról, hogy termékeinket válassza!

Amikor új nyílászáró vásárlásról van szó, sokan nagyon nehezen hozzák meg a döntést. Az esetek nagy részében hosszasan gondolkodnak a műanyag ablakokon, ugyanis egyesek nem igazán tudják, hogy ezzel az opcióval igazán jól járnának-e?

Mivel tudjunk, hogy vannak vevők, akik nehéz helyzetbe kerülnek emiatt, felsorolunk számukra három érvet, amelyek alapján könnyebben hozhatnak döntést, és választhatják termékeinket.

Könnyű, kényelmes karbantartás

A mai rohanó világban különösen jól jönnek olyan dolgok a háztartásban, ingatlanon belül, amik nem igénylik a folyamatos gondozást, karbantartást. Ez jellemző a műanyag ablakokra is, kiváló anyagból kerülnek legyártásra, amik jól tűrik a szélsőséges körülményeket. A fa nyílászárókkal ellentétben nem igénylik az ápolást, lakkozást, csiszolást. Tisztításukat egy nedves ronggyal is egyszerűen meg lehet oldani a takarítás során.

Környezetbarát

Mostanában igencsak előtérbe kerül a környezettudatosság az építkezésekkel, felújításokkal kapcsolatban is. A műanyag nyílászárókat százszázalékban újra lehet hasznosítani, ráadásul a gyártásuk nem jár semmilyen környezetromboló hatással. Esetükben nem kell fákat kivágni, erdőket pusztítani ahhoz, hogy rendelkezésre álljon az előállításukhoz a megfelelő mennyiségű alapanyag.

Rendkívül kritikus időszakot él a világ ebből a szempontból is, célszerű átgondolni a döntéseket egy egyszerű ablakcserénél is, hiszen rengeteget számít a környezettudatos hozzáállás.

Kifogástalan hőszigetelés

A változó energiaárak miatt lényeges, hogy a nyílászárók is kivegyék a részüket a szigetelésben, hiszen ez elengedhetetlen a kiadások csökkentéséhez. A műanyag ablakok ebben nagy segítséget nyújtanak, különösen a manapság kapható termékek, amelyek kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

Ha meggyőzték az érvek, használja ki műanyag ablak akciónkat, aminek keretein belül vonzó áron juthat hozzá minőségi nyílászáróinkhoz! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Szekcionált ipari kaput szeretne vásárolni?

szekcionált ipari kapu

A szekcionált ipari kapu számos előnnyel rendelkezik a többi kaputípushoz képest, ezért érdemes megismerkedni vele a megrendelés leadását megelőzően.

Az ipari csarnokok, műhelyek, raktárak, gyárak és az egyéb, ipari épületek kapui sokfélék lehetnek, de az utóbbi évtizedekben rohamosan terjednek a szekcionált ipari kapuk; a felújítások során, illetve az építkezéseken már kizárólag ez a típus kerül beépítésre, ami nem meglepő, hiszen számtalan előnnyel rendelkezik.

A szekcionált ipari kapuk strapabíróak, jól bírják az intenzív igénybevételt, a használatukkal a munkafolyamatok fennakadás nélkül és balesetmentesen végezhetőek. Többféle sínrendszerrel készülhetnek, a mozgatásuk pedig történhet kézzel, de ma már inkább az automata típusok az elterjedtek, emellett nem veszélyezteti sem az áthaladó járműveket, sem a személyeket, sem a kapu előtt, vagy mögött állókat.

A szekcionált ipari kapu egyik jellemzője, hogy ablakokkal és személybejárattal is ellátható, de a többféle elemnek és kiegészítőnek köszönhetően teljes mértékben a megrendelő igényeihez alakítható. A hőszigetelés szintén alapvető a szekcionált ipari kapu esetében, de más, egyedi elképzelések, méretek, illetve kialakítás is könnyen megvalósítható. Érdemes még tudni, hogy a szekcionált ipari kapu időjárásálló, hosszú élettartammal rendelkezik, az ára pedig minden előnyéhez viszonyítva kifejezetten kedvező.

Cégünk többen között szekcionált ipari kapukat is gyárt, illetve forgalmaz, de a beépítést is vállaljuk. Ha bennünket választ, biztos lehet a kiváló minőségben és a kedvező árban, valamint a rövid határidőben. Minden termékünk a legkorszerűbb gyártási folyamatok során jön létre, a legjobb minőségű alapanyagokból, így Önnek is érdemes tőlünk megrendelnie új, szekcionált ipari kapuit!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált ipari kapuk iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A szekcionált garázskapuk előnyei

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált garázskapu nem véletlenül a legnépszerűbb a különféle garázskapu-típusok között - az alábbiakban az előnyeit mutatjuk be.

A szekcionált garázskapu lényege a mozgatásában rejlik: függőlegesen emelkedik fel, majd a redőnyökhöz hasonlóan hajlik meg, és a plafonhoz "simul". Ezt a szekcióinak köszönhetően képes megtenni - innen kapta a nevét is -, amelyek a redőnyök lamelláihoz hasonlóan vízszintesek, azonban nagyobb méretűek, és a számuk is kevesebb, tehát a feltekerésük nem lehetséges.

A szekcionált garázskapu előnyei számosak, és mind a kialakításából adódnak. Egyrészt a szekciók erősek, ellenállnak a mechanikai hatásoknak, ráadásul feltolásgátlóval is rendelkezik, azaz a garázs feltörése és a benne található értékek eltulajdonítása ha nem is lehetetlen, de igencsak nehéz, ez pedig a legtöbb bűnözőt már önmagában is képes elriasztani. Másrészt a kapu vastag, benne pedig hőszigetelő réteg található, és, ha a megfelelő illeszkedés is adott, akkor gyakorlatilag teljes mértékben képes elszigetelni a garázst a külvilágtól, így pedig akár még fűtött, illetve légkondicionált helyiség is kialakítható.

További előny a helytakarékosság: a szekcionált garázskapu nem vesz el helyet sem a garázs területéből, sem az előtte lévőből, így akár közvetlenül elé is lehet állni az autóval, az nem fogja akadályozni a kapu mozgatását. És ha már megemlítettük a mozgatást, akkor érdemes azt is, hogy a szekcionált garázskapu könnyedén automatizálható, sőt, érdemes így megrendelni, hiszen a kapu mozgatása kézi erővel kifejezetten nehéz.

A szekcionált garázskapuk további előnye a hosszú élettartam, a kiváló ár-érték arány, a könnyű kezelhetőség és a biztonsági kiegészítők, melyek úgymond járnak a kapu mellé; ilyen például az ujjbecsípődés elleni védelem, vagy az automatikus vészmegállítás. Érdemes tehát Önnek is a szekcionált garázskaput választania, ha új garázst épít, vagy épp felújítja a régit!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált garázskapuk iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Műanyag emelő-toló ajtók kiváló szigetelő tulajdonságokkal

műanyag emelő-toló ajtók

Szeretne olyan műanyag toló ajtóhoz hozzájutni, amely segíti az ingatlan gazdaságos fenntartását is? Keressen bennünket a megbízható megoldásért!

Az emelő-toló ajtókra óriási igény van, számos építkezés, felújítás alkalmával kerülnek beszerzésre a nyílászárók. Népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy hozzájárulnak a tökéletes panoráma megteremtéséhez, általuk a kilátás az erkélyekről, teraszokról sokkal lenyűgözőbb.

Mostanában a megnövekedett energiaárak miatt sokan szeretnének megfelelő szigetelésű nyílászárókat felhasználni. Ez az igény a toló ajtókkal kapcsolatban is felmerülhet a megrendelők részéről. Egy kifogástalan szigeteléssel rendelkező nyílászáróval éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni, így pedig az ingatlant anyagi szempontból nem jelenthet kihívást fenntartani.

A kínálatunkban elérhető Synego műanyag emelő-toló ajtók energiahatékonyságára garantáltan nem lesz panasz. Ezek a nyílászárók az aktuális elvárásoknak megfelelően kerülnek legyártásra. Kifogástalan szigetelőképességgel rendelkeznek, akár 1,3 W/m2K Uf értékig. A Synego műanyag toló ajtók úgy ajándékozzák meg az embereket csodálatos panorámával, hogy közben az ingatlanok gazdaságos fenntartásához is hozzájárulnak.

A Synego nyílászárók a kiváló hőszigetelő képességük mellett számos kedvező tulajdonsággal bírnak még. Többek között betörésvédelemmel vannak ellátva, a hangszigetelésben is kulcsfontosságú szerepet töltenek be, rendkívül megbízhatók, masszív szerkezetűek. Jól tűrik a szélsőséges körülményeket.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtapasztani a korszerű műanyag emelő-toló ajtó pozitív tulajdonságait? Kérjen ajánlatot a nyílászáróra, amely hosszú éveken át ki fogja Önt szolgálni! Honlapunkon bővebb információkat találhat a Synego műanyag nyílászáróról, szolgáltatásainkról. Beépítéssel is foglalkozunk!

Ha kérdezni szeretne a termékekről, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alumínium nyílászárók, a hosszú távú befektetés

Alumínium nyílászárók

Szeretne hosszú távra tervezni a nyílászáróival? Válassza az alumíniumból készült típusokat, amelyek nem okozhatnak idő előtt csalódást!

Amikor nyílászáró vásárlásra kerül a sor, sokaknak fontos, hogy valóban tartós megoldást találjanak ezzel kapcsolatban. Igen kellemetlen anyagi szempontból ha rövid időn belül újból meg kell ismételni az ajtó, ablak vásárlással járó kiadásokat, a plusz idő és energiafelhasználásról nem beszélve. Ebből kifolyólag egyesek már az első pillanattól kezdve biztosra mennek a kiválasztást illetően.

Az alumínium nyílászárók biztosan nem okoznak idő előtt csalódást. Nagy előnyük, hogy nem vetemednek a külső tényezők hatására. A műanyagból, fából készült ablakok, ajtók érzékenyek lehetnek a nagy hőingadozásra, ezt pedig mindenképp szem előtt kell tartani a mostanában kialakult körülmények miatt. Az időjárás egyre szélsőségesebb, az alumínium nyílászárók pedig képesek felvenni a harcot vele.

Az alumínium nyílászárók nem igénylik az utógondozást, valóban hosszú éveken át lehet rájuk számítani, és gondoskodnak a gondtalan mindennapokról. Tartósak, strapabírók, hosszú távra lehet velük tervezni. Vételáruk biztosan megtérül, sokáig nem kell foglalkozni velük, probléma nélkül betöltik a rendeltetésszerű szerepüket, és hozzájárulnak a komfortérzet javításához is az ingatlanokban.

Nyílászáró csere előtt áll, felkeltettük az érdeklődését az alumínium típusok iránt? Adja le rendelését, és garantáltan megtapasztalhatja az új ablakok, ajtók előnyeit! Ügyfeleink számára kifogástalan megoldásokat kínálunk ezen a területen, rajtunk keresztül biztosan nem érhetik csalódások az új nyílászárókkal kapcsolatban.

Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt ajánlatokról sem feledkezünk meg. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről, amiket rövid határidővel kínálunk a megrendelőknek. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Bejárati ajtók, a kor követelményeinek megfelelően

Bejárati ajtók

Bejárati ajtók a kor követelményeinek megfelelően. Cserélje le a régi nyílászárót, és tapasztalja meg a modern, megfelelő szigetelésű ajtó előnyeit!

Vannak olyan ingatlanok, ahol elég régi, elhasználódott bejárati ajtó található. A nyílászárók ilyen állapotukban nem tudják betölteni a rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul még a hőszigeteléssel kapcsolatban is gondokat okoznak. Most, hogy jön a hűvösebb időjárás, és az energiaárak is változtak, sokaknak fontos, hogy lecserélésre kerüljenek a rosszul záródó, nem megfelelő szigetelésű bejárati ajtók, ugyanis ellenkező esetben igen mélyen kell majd a pénztárcába nyúlni. A nagy fogyasztás hosszú távon komoly anyagi gondokért is felelős lehet, így érthető, hogy az érintettek minél hamarabb szeretnének váltani. Amennyiben Önnek is új bejárati ajtóra lenne szüksége, ismerkedjen meg választékunkkal!

A kínálatunkban elérhető bejárati ajtók nem okozhatnak semmilyen szempontból csalódást. Végre nem kell bosszankodnia a rossz szigetelés miatt, ezek a nyílászárók e téren is a maximumot nyújtják. Kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, fontos szerepet töltenek be a kiadások csökkentésében. A megfelelő nyílászáróval Ön könnyedén tud alkalmazkodni a körülményekhez, számlái nem okozhatnak kellemetlenségeket minden egyes hónapban. Bejárati ajtóink százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják az ingatlanban élőket. A kellemes hőmérséklet mellett a biztonságról is gondoskodnak. Masszívak, strapabírók, vevőink biztosan elégedettek lesznek a minőséggel.

Készüljön velünk az őszi és téli szezonra, cserélje le mihamarabb a bejárati ajtóját korszerűbb, biztonságosabb nyílászáróra! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a termékekről. Kiváló ajánlatokkal várjuk az ügyfeleket, bennünket anyagi szempontból is megéri választani. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a rendelését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Redőny és spórolás: hogyan használja okosan az árnyékolót?

Redőnyök

Redőnyök műanyag és alumínium változatban, megfizethető áron, rövid határidővel, megbízható minőségben! Forduljon hozzánk Ön is új, korszerű árnyékolóért!

Rengeteget lehet hallani arról, hogy mennyire sokat számít a redőnyök használata, hiszen nem csak komfortosabbá varázsolhatjuk velük a lakást, hanem még spórolhatunk is velük, a fűtésen és a klímahasználaton egyaránt. Ez így is van, azonban a maximális hatás érdekében célszerű néhány egyszerű szabályt betartani. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mik is ezek pontosan! 

Nyáron többnyire mindenki azon igyekszik, hogy minél hűvösebben tartsa a lakását. Ez persze nem olyan egyszerű, ha odakint tombol a kánikula és igazán éjjel sem hűl le a levegő, de még ilyenkor is sokat tehetünk, ha okosan használjuk a redőnyöket. Amikor már elkezd melegedni az idő, akkor érdemes becsukni az ablakokat, mert kintről csak még melegebb megy be. Ha pedig odasüt a nap, akkor a redőnyt is célszerű leengedni. Természetesen kétségtelen, hogy szellőztetni is kell, de ezt érdemes az esti órákra halasztani: akkor nyissunk ablakot, amikor kint már hűvösebb van, mint a lakásban, viszont ekkor mindent nyissunk ki, hogy mozogjon is a levegő! A legjobb, ha egész éjszaka nyitva hagyunk mindent, így egy picit vissza tudjuk hűteni a lakást. 

Télen fordul a kocka, és a cél az, hogy bent tartsuk a meleget, hogy kevesebbet kelljen fűteni. Ezt úgy érhetjük el, hogy amikor besüt a nap, azt kihasználjuk és engedjük, hogy felmelegítse a szobát, viszont ha lemegy a nap, illetve éjszaka, amikor a leghidegebb van, akkor érdemes leengedni a redőnyöket, hogy a lakás ne tudjon annyira kihűlni az ablakokon keresztül. A szellőztetést ebben az esetben a legmelegebb órákban célszerű beiktatni, méghozzá úgy, hogy a levegő minél gyorsabban ki tudjon cserélődni. 

Ha a redőnyöket okosan, odafigyelve használjuk, akár jelentős összeget is megtakaríthatunk. Amennyiben Ön is szeretné kiélvezni az árnyékolók előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg új redőnyeit! A megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk a részletekért. 

Az alumínium ablakok előnyei

alumínium ablakok

Az alumínium ablakok számtalan előnnyel rendelkeznek önmagukban és más nyílászárókkal összehasonlítva is - lássuk, mit érdemes tudni róluk!

Az alumínium ablakok kevésbé elterjedtek, mint műanyag társaik, azonban érdemes ezeket is számításba venni egy építkezés, vagy felújítás során, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal bírnak. A legfontosabb talán, hogy az alumínium ablakok rendkívül hosszú ideig bírják a különféle hatásokat, ennek köszönhetően pedig igen tartósak. A műanyag ablakkeretek egy idő után hajlamosak lehetnek a deformációra - hasonlóan a fa keretek vetemedéséhez -, az alumínium esetében azonban ettől nem kell tartani, mivel még a téli-nyári hőingadozásra is csak minimálisan reagál. A hőszigetelő képességük szintén kiváló, bár ez a kialakításuktól is függ, de a hozzájuk beszerezhető, különféle kiegészítők segítségével az úgynevezett hőátbocsátási tényezőjük még tovább is javítható.

Az alumínium ablakok a személyes igények szerint alakíthatóak: az egészen kis méretű ablakoktól kezdve akár a fal teljes méretét kitevő ablakokig bármi megvalósítható. A legkisebb és legegyszerűbb otthonoktól kezdve, a családi házakon át, egészen a luxuslakásokig bárhol remek választás lehet az alumínium ablak, és bármilyen elképzelés megvalósulhat általa. A széles színválasztéknak köszönhetően a RAL színskála szinte teljes palettája választható, de akár fautánzatú alumínium ablakok is kivitelezhetőek.

Fontos még, hogy az alumínium ablakokba épített betörésgátló üvegnek köszönhetően az otthonunk biztonságosabbá válik, ráadásul akár beépített szúnyoghálóval is rendelhetőek, azaz nem csak a bűnözőktől, de a rovaroktól is védettek lehetünk az alumínium ablakok által. A leglényegesebb tulajdonság azonban mindenki számára az ár-érték arány, ami az alumínium ablakok esetében kimagasló.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium ablakok iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel és az ablakcsere árakkal kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szekcionált garázskapu, amivel jelentős területet szabadíthat fel!

szekcionált garázskapuk

szekcionált garázskapuk helytakarékos megoldást kínálnak a vevőknek. Ha szeretne területet felszabadítani, válassza bátran ezt a megoldást!

Egyesek igen elégedetlenek garázsuk jelenlegi kialakításával, ugyanis nagyon kevés hely áll rendelkezésre a különböző szerszámok, berendezések tárolásához. Sokan szeretnének ezen változtatni, és bővíteni a teret, ugyanis a zsúfolt környezetben nem lehet biztonságosan, átláthatóan elraktározni a személyes holmikat, értékes műszaki berendezéseket. Vannak olyanok, akik szinte bármilyen megoldásra nyitottak ezzel kapcsolatban. Érdemes első körben megvizsgálni például a garázskapuk adottságait, ugyanis a hagyományos, oldalszárnyas típusok igen jelentős helyet elfoglalhatnak nyitott állapotban. Amennyiben Ön is azt tapasztalja, hogy a garázskapuk is befolyásolják a teret, ajánljuk figyelmébe a szekcionált típust!

szekcionált garázskapuk nem okozhatnak senkinek bosszúságot, ugyanis kialakításuk lehetővé teszi, hogy a szárnyuk ne foglaljon el jelentős területet a helyiségből. Ez a típus függőleges irányba nyílik, ennek köszönhetően bátran pakolhat a bejárat közelébe is. Végre nem kell túlzsúfolnia a területet, értékeit rendezetten el tudja helyezni a garázsban, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A szekcionált garázskapuk biztonságosan használhatók, megbízhatók, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják az embereket. Ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, megfelelő védelmet nyújtanak a berendezéseknek, kerti szerszámoknak, nem érhetik kellemetlen meglepetések a helyiségbe lépve. A szekcionált garázskapuval az ügyfelek csak nyerhetnek, mindenképp megéri váltani erre a típusra.

Tapasztalja meg a szekcionált garázskapu előnyeit, és rendelje meg vállalkozásunktól, gondolja velünk újra a területet! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének a szekcionált garázskapuval kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok, amelyeket könnyű kezelni!

műanyag ablakok

műanyag ablakokkal sokkal könnyebbek a mindennapok. Felejtse el az utólagos karbantartást, a műanyag nem igényli az állandó kezelést!

Ha felújításról vagy építkezésről van szó, sokak számára fontos, hogy olyan megoldások kerüljenek előtérbe, amelyekkel könnyebbek a mindennapok, és egyszerűbben lehet alkalmazkodni a rohanó világhoz. Manapság nem mindenkinek van arra kapacitása, hogy például a ház körül javítási, karbantartási munkálatokkal foglalkozzon. A munkavégzés, háztartás nagyon megterhelő lehet egy idő után, így az ember örül, ha a feladatok helyett inkább pihenhet. Amennyiben Ön is előnyben részesíti a kényelmes opciókat, és a nyílászárókkal kapcsolatban is ez lényeges tényező, ajánljuk figyelmébe a műanyag ablakokat!

műanyag ablakokra biztosan nem lesz gondja, évekkel később sem. A napjainkban elérhető nyílászárók már úgy készülnek, hogy maximálisan ellen tudjanak állni a külső tényezőknek, szélsőséges időjárásnak, így a vevőknek nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket. Egyszerűen tisztán tarthatók, nem kell őket utólag csiszolni, festeni, a vetemedéstől sem kell tartani. A műanyag nyílászárók mellett kényelmesek a mindennapok, rengeteg időt, energiát lehet megspórolni, és a karbantartáshoz szükséges szerszámok, alapanyagok beszerzésével sem kell foglalkozni. Mindenképp megéri ezt az utat választani, ráadásul még a hang és hőszigetelésre sem lehet panasza ezeknél a nyílászáróknál. A műanyag ablakok százszázalékban betöltik rendeltetésszerű szerepüket!

Tapasztalja meg Ön is az előnyeit, és válasszon kínálatunkból új ablakokat! Cégünk a nyílászáró beépítést is vállalja, amivel kapcsolatban igazán minőségi, megbízható szolgáltatást kínálunk. Nálunk egy helyen intézhet mindent, ami óriási könnyebbség. A nyílászáró beépítést rövid határidővel tudjuk vállalni, rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ipari kapura lenne szüksége?

Ipari kapu

Ipari kapura lenne szüksége? Ügyfeleink számára igazán minőségi, megbízható megoldásokat kínálunk ezen a területen is, keressen bennünket bátran!

Bizonyos ipari létesítmények kialakításakor vagy korszerűsítésekor felmerülhet az igény az ipari kapuk telepítésére is. Mindenképp olyan megoldásra van szükség, ami strapabíró, jól bírja az intenzív igénybevételt, és passzol az ipari környezethez kialakításában, szerkezetében egyaránt. Amennyiben Önnek is szüksége lenne ipari kapura, és megbízható céget keresne fel ehhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyfeleink az ipari kapukkal kapcsolatban is kereshetnek bennünket. Szeretnénk minél több területen szakszerű segítséget, megoldásokat biztosítani, így a vállalkozások is bátran kereshetnek bennünket. A megrendelőknek olyan alternatívákat biztosítunk a kapuk terén, amik maximálisan megfelelnek az igényeknek. Az ipari kapuk jól bírják az intenzív igénybevételt, rendkívül megbízhatók. A legjobb alapanyagok felhasználásával kerülnek legyártásra, annak érdekében, hogy az embereket ne érhesse bosszúság a használatuk során. Az általunk kínált opciókra az ügyfelek hosszú távon számíthatnak, garantáljuk, hogy Ön is maximálisan elégedett lesz a kapuval.

Az ipari kapuink százszázalékban ki tudják szolgálni a felhasználókat. A korszerű létesítményekből megoldásaink elengedhetetlenek. Az egyszerűen kezelhető, megbízható kapuk fontos szerepet töltenek be a hatékony munkavégzésben is. Minden szempontból megéri hozzánk fordulni.

Rendelje meg tőlünk az ipari kaput! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, az általunk kínált opciókról. A kapuk legyártását gondos előkészítés előzi meg. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, és a korrekt árakról sem feledkezünk meg. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a megbízható megoldásokért. A kapuk a szakmai és kor követelményeinek tökéletesen megfelelnek. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A garázskapu nem csak autója védelméről gondoskodik!

szekcionált garázskapuk

Garázskapu szekcionált kivitelben, kiváló hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel, megbízható cégtől, megfizethető áron! Keressen minket Ön is! 

Ha garázs is tartozik otthonunkhoz, az rendkívül előnyös és nem csak azért, mert itt biztonságban parkolhatunk az autóval. A helyiség remekül kihasználható olyan holmik tárolásához, amik máshol nem férnek el, de például a kerti szerszámok is általában itt kapnak helyet. Ezért is fontos, hogy a garázskapu megbízható, strapabíró szerkezet legyen, ami hatékony védelmet nyújt mindennek, ami a helyiségben található. 

garázskapu a garázs elsőszámú védelmi vonala. Ideális esetben nem csak a bűnözőktől óvja a helyiséget, hanem az időjárás viszontagságaitól is, hiszen sem az autónak, sem az itt tárolt elektromos eszközöknek vagy bútoroknak nem tesz jót a szélsőséges hőmérséklet. Ennek érdekében fontos, hogy olyan garázskaput válasszunk, ami egyrészt erős, strapabíró kivitelű, másrészt jól hőszigetelt. Szerencsére egyáltalán nem lehetetlen küldetés ilyet találni, sőt, napjainkban ennek kellene természetesnek lennie. A nagy népszerűségnek örvendő szekcionált garázskapuk minden igénynek a modernkori elvárásnak megfelelnek. Nem csak a bűnözők ellen óvják meg hatékonyan a bent tárolt dolgokat, hanem a hőszigetelésüknek köszönhetően a fagytól is.Egy ilyen garázskapuval ellátott helyiségben akár növényeket is nyugodtan lehet teleltetni, ezzel rengeteg helyet spórolhatunk otthonunkban. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a garázskapuk kapcsán. Termékeink magas minőségűek, ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak, kiváló a hőszigetelésük és rendkívül strapabíró szerkezetűek. Megjelenésük mutatós, elegáns, ugyanakkor a számtalan előnyös tulajdonság ellenére az áruk is megfizethető. 

Amennyiben Ön is a modern garázskapuk iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes tájékoztatásért akár még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!  

Aluímínium ablakokkal biztonságosabbá varázsolhatja otthonát!

alumínium ablakok

Alumínium ablakok megbízható cégtől, kiváló ár-érték arányban! Forduljon hozzánk Ön is jól szigetelő és maximális biztonságot nyújtó nyílászárókért! 

Otthonunkban a nyílászárók kulcsfontosságú szerepet játszanak zaj- és hőszigetelési, valamint biztonsági szempontból is. Rendkívül népszerűek a fa és műanyag ablakok is, és kétségtelen, hogy mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. Azonban annak, akinek a maximális biztonság is az elsődleges szempontok közé tartozik, az alumínium ablakokat ajánljuk figyelmébe. 

Az alumínium ablakok alapanyaga a strapabíróságáról és erősségéről híres alumínium, aminek az előnyeihez nem férhet kétség. Ezeknek a nyílászáróknak köszönhetően otthona sokkal biztonságosabbá válhat. Minden bűnöző a könnyű prédát keresi, ám egy alumínium ablakokkal védett lakás egyáltalán nem ilyen, hiszen ezeken bejutni nehéz, időigényes és nagy zajjal jár. Ezt szerencsére általában nem kockáztatják meg, így az alumínium ablakok komoly elrettentő erővel bírnak. Természetesen az előnyeik ennyiben nem merülnek ki. Remekül hang- és hőszigetelnek, ezzel hozzájárulnak otthonunk komfortosabbá, kényelmesebbé varázslásához. A jó hőszigetelés pedig anyagi szempontból is kulcsfontosságú, hiszen, ha kevesebbet kell fűteni vagy a klímát használni, azzal akár jelentős összeget is megspórolhatunk. Sokan attól tartanak, hogy az alumínium ablakok csak unalmas, szürke színben állnak az érdeklődők rendelkezésére, a valóság azonban az, hogy a korszerű felületkezelésnek köszönhetően a RAL színskála minden színében rendelhetők. Ezek a nyílászárók maximálisan tudnak alkalmazkodni minden homlokzathoz, legyen szó egy családi házról, egy társasházról vagy épp egy ipari épületről. 

Amennyiben megbízható céget keres alumínium ablakok beszerzéséhez és beépítéséhez, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére mindenben! Kérje ajánlatunkat akár még ma,. hogy mielőbb megkezdhessük új nyílászárói kivitelezését! 

Emelő-toló ajtók a lenyűgöző kilátásért!

emelő-toló ajtók

Emelő-toló ajtók, a lenyűgöző kilátásért. Varázsolja a természetet az otthonába, ehhez válassza nyílászáróinkat, adja le rendelését mihamarabb!

Egyesek nem igazán elégedettek a terasz vagy az erkély kialakításával. Hiába élnek szép környezetben, a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé, hogy gyönyörködhessenek a kilátásban. Az esetek nagy részében a nyílászárók mérete, kialakítása, nem megfelelő elhelyezése okozza a problémát, így a csodálatos panoráma biztosításához érdemes ezt újragondolni, és olyan ablakokat, erkélyajtókat választani, amik javítanak a körülményeken. Amennyiben Önnek is lényeges a tökéletes kilátás, ajánljuk figyelmébe a nyílászáró cseréhez az emelő-toló ajtókat!

Az emelő-toló ajtók beépítésével egy csapásra megoldhatja a problémát, és végre gyönyörködhet a csodálatos kilátásban. A nyílászárók igen nagy felülettel rendelkeznek, semmilyen zavaró elem nem törheti meg a környezet harmóniáját. A nyílászáró otthonába varázsolja a természetet, szinte eggyé válik a lakberendezéssel. Az emelő-toló ajtókkal igazán páratlan összképet hozhat létre az otthonában. A végeredmény lenyűgöző, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz az általunk kínált megoldással. Ezek a nyílászárók nagyon könnyedén mozgathatók, esetükben nincsenek zavaró ajtószárnyak, amik még a helyet is elfoglalnák a térből. Az emelő-toló ajtókkal igazán izgalmas, szép környezetet hozhat létre, ahová nap, mint nap felüdülés lesz hazatérni. Nyílászáróink hosszú éveken át kiszolgálják az embereket, biztosan nem lesz panasz az ajtók minőségére.

Emelő-toló ajtóink kiváló hőszigetelőképességgel rendelkeznek, maximálisan megfelelnek a kor követelményeinek. Tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és építtesse be mihamarabb az új nyílászárókat, majd élvezze a páratlan kilátást a természetre! Honlapunkon bővebb információkat is találhat termékeinkről. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot szeretne kérni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Betétes bejárati ajtó extra hőszigetelő lemezzel

Betétes bejárati ajtók

Betétes bejárati ajtók előre gyártott hőszigetelő betétlemezzel, hatalmas választékban, megfizethető áron! Keressen minket modern bejárati ajtóért! 

A bejárati ajtó egyértelműen a legfontosabb szereplő otthonunk biztonságában. A kiválasztását ezért nem szabad elkapkodni, érdemes alaposan átgondolt döntést hozni ezzel kapcsolatban.  Napjainkban azonban rendkívül széles kínálat áll rendelkezésünkre, így nem mindig egyszerű a választás. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesebben, hogy miért érdemes a betétes bejárati ajtók mellett dönteni. 

betétes bejárati ajtók esetében az üvegmező helyére egy előre gyártott hőszigetelő betétlemez kerül beszerelésre, ami lehet teljesen tömör vagy üveges. Ennek előnye a jobb hőszigetelés, így nem kell kompromisszumot kötni huzatos, rosszul hőszigetelő ajtóval, amin keresztül szinte akadály nélkül távozik a meleg a lakásból. A betétes bejárati ajtónak köszönhetően otthonunkban könnyebb lesz megtartani a komfortos hőmérsékletet télen és nyáron egyaránt, ezért sokat spórolhatunk, ha ezt a megoldást választjuk. Természetesen a szigetelés mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítunk, ezért a betétlemez MDF-, vagy acélmerevítéssel is kérhető. Cégünknél a betétlemezekben lévő üvegezés típusa egyedileg választható a vevő ízlése szerint, valamint a betétes bejárati ajtót bármelyik, általunk forgalmazott profilrendszerből el tudjuk készíteni. 

A betétes bejárati ajtók cégüknél megfizethető áron elérhetőek. Mindenkinek ajánljuk őket, aki szeretné otthonát biztonságban tudni és fontos számára a jó hang- és hőszigetelés is. Amennyiben Ön is ebbe a csoportba tartozik, a legjobb helyen jár! 

Keressen minket bizalommal bővebb információért a betétes bejárati ajtókról! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bátran munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére! Kérje részletes tájékoztatásunkat még ma, hogy mielőbb megkezdhessük új ajtójának gyártását! 

Szekcionált ipari kapuval a biztonságos jármű áthaladásért!

Szekcionált ipari kapuk

Szekcionált ipari kapukat javasolunk ipari környezetbe! A jármű áthaladás és a személyi forgalom is biztonságos és kontrollálható egy ilyen kapuval.

Az ipari csarnokok, műhelyek, raktárak, gyárak és nagyobb méretű bejárattal rendelkező ipari épületek ma már szinte elképzelhetetlenek egy megbízható, szekcionált kapu nélkül. A szekcionált ipari kapu használatával a munkafolyamatok fennakadás nélkül és ami még fontosabb balesetmentesen zajlanak minden alkalommal. A kapu a bejárat és az épület méreteihez igazítható és a többféle elemnek és kiegészítőnek köszönhetően teljes mértékben a helyszíni igényekhez tervezhető.

szekcionált ipari kapuk különböző sínrendszerrel készülhetnek, ami meg tudja valósítani a kapu nyitásának és zárásának ideális módját. Egy ilyen nyílászárót könnyen be lehet építeni, a mozgatása történhet kézzel, de ma már inkább a távirányítós, automata kapuk az elterjedtek. A kapu mozgása egyenletes, nem akad, az ujjbecsípődést kivédi, nem veszélyezteti sem az áthaladó járműveket, személyeket, sem a kapu előtt vagy mögött állókat sem.

szekcionált ipari kapuról nem hiányozhat a személyi bejárat sem, valamint kaphat ablakokat is. A hőszigetelés szintén alapvető kiegészítője a szekcionált ipari kapunak, amit erős alapanyag, mechanikailag megerősített panelek egészítenek ki.

Az időjárásálló, hosszú élettartammal rendelkező és sokoldalú szekcionált ipari kapuk tökéletesen eleget tudnak tenni a funkciójuknak. Döntsön egy olyan kapu típus mellett, ami maximálisan ki tudja szolgálni az igényeket egy ipari munkaterületen, amellett, hogy az első helyen álló munkabiztonságról is gondoskodik!

A cégünk kiváló színvonalú ipari kapu fogalmazásával foglalkozik, ezért Önnek is tudunk ajánlani nyílászárót ipari ingatlanra. Nagyszerű ár-érték arány, könnyű kezelhetőség, kiváló időtállóság jellemzi ezeket az ipari kapukat! A bővebb tájékoztatást kérje kollégáinktól! Az ajánlatunkat az egyik, megadott elérhetőségen ismerheti meg, amit a honlapunkon közzétettünk!

Garázskapuk: a szekcionált típus

szekcionált garázskapu

Garázskapuk többféle típusban léteznek, és mindegyiknek más az előnye, de talán a leginkább népszerűnek mondható változat a szekcionált garázskapu.

A szekcionált garázskapu könnyedén felismerhető, hiszen több, vízszintes szekcióból áll - innen a neve -, amelyek miatt egy nagyobb redőnyként tekinthetünk rá, de csak nagy vonalakban. A redőny lamellái ugyanis vékonyak, aminek köszönhetően feltekerhetővé válik, a garázskapu azonban jóval nagyobb méretű "lamellákból" áll, amelyek felfelé csúsznak a számukra kialakított sínben, majd elfordulva a plafon síkjához simulnak.

A szekcionált garázskapu tehát rendelkezik az úgynevezett redőnykapu legfontosabb előnyével, a helytakarékossággal, ám annak hátrányait képes kiküszöbölni. A redőnykapu vékony, könnyen sérül, és a feltörése is könnyebb, mint egy hagyományos garázskapué, azaz kevésbé biztonságos. A szekcionált típus azonban vastagabb, erősebb, feltolásgátlóval is rendelkezik, tehát az illetéktelen behatolást képes megakadályozni. Emellett - vastagságából adódóan - a szigetelése is megoldott, ami különösen abban az esetben fontos, ha a garázs nem csupán az autó parkolására szolgál, de tárolóhelyiségként is, elektromos berendezéseket helyeztünk el benne, vagy épp itt teleltetjük a növényeket.

A szekcionált garázskapuk további előnye, hogy hosszú élettartamúak, az ár-érték arányuk kiváló, a kezelésük könnyű, hiszen távirányítóval működtethetőek, ez pedig kényelmes használatot tesz lehetővé, ujjbecsípés elleni védelemmel is ellátják őket, valamint, ha a kapu alá kerül valami, akkor az azonnal megáll. A rengeteg előny ellenére a szekcionált garázskapuk megfizethető áron vásárolhatóak meg, érdemes tehát Önnek is mellettük döntenie, ha a megfelelő típust keresi!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált garázskapu iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Műanyag ablak Budapesten? Válasszon bennünket!

műanyag ablakok

Szúnyoghálókra nem csak a nyár folyamán, de ősszel, sőt, télen is szükség van. Érdemes tehát bármikor beszerezni, ha nincs még az ablakokon.

Műanyag ablakokra Budapesten és vidéken egyaránt nagy a kereslet, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel rendelkeznek, amelyeket mindenki szeretne kihasználni.

műanyag ablakok budapesti és vidéki forgalmazói, illetve gyártói egyaránt komoly forgalomnövekedést könyvelhettek el az idei évben, ami bizonyos szempontból kifejezetten meglepő, hiszen eddig sem volt alacsony az érdeklődés a termékeik iránt. Most azonban felbukkant egy lehetőség, amivel azok is éltek, akik eddig halogatták a nyílászáróik cseréjét: az otthonfelújítási támogatás, aminek keretén belül akár e munka esetében is vissza lehet igényelni a költségek 50%-át. Ez alaposan felpörgette a műanyag ablakok, ajtók, valamint más termékek forgalmát is, aminek köszönhetően a nyári ablakcserék jó része az őszi időszakra csúszott.

Természetesen még most sem késő új műanyag ablakokra cserélni a régi, fa nyílászárókat, hiszen még a hideg idő beállta előtt járunk. A munka menete a helyszíni felméréssel és az ügyfél igényeinek rögzítésével kezdődik, majd ezek után megtörténik a műanyag ablakok legyártása, végül a beszerelés következik, és ideális esetben ez nem vesz többet igénybe, mint néhány hét, a beszerelés maga pedig egyetlen nap alatt végrehajtható.

A műanyag ablakok ezek után kizárólag előnyöket tartogatnak új tulajdonosaiknak: a könnyű használat, a magas fokú hő- és hangszigetelés, az esztétikus látvány és az alacsonyabb energiaszámlák mind azt bizonyítják, hogy érdemes a műanyag ablakokat választani, ha új nyílászárókra van szükség - különösen a tél beállta előtt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag ablakok iránt, tekintse meg referenciáinkat, majd rendelje meg tőlünk új nyílászáróit, és várja felkészülten a telet! Termékeink egyedi igények szerint készülnek, a minőségük kiváló, az áruk pedig kedvező, ezért Önnek is megéri bennünket választania! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szúnyoghálóra lenne szüksége?

szúnyogháló

Szúnyoghálókra nem csak a nyár folyamán, de ősszel, sőt, télen is szükség van. Érdemes tehát bármikor beszerezni, ha nincs még az ablakokon.

szúnyogháló több szempontból is hasznos: egyrészt nem engedi bejutni a rovarokat a lakásba, ami nyáron különösen sok problémát okoz, másrészt valamennyire megszűri a levegőt is, azaz kevesebb lesz a por. Emellett némileg akadályozza a belátást is, vagyis védelmet nyújt a leskelődők ellen, bár ez csak a nappali időszakra igaz. Napjainkban azonban van még egy előnye, ami kapcsolódik az első megemlített tényezőhöz.

Az utóbbi években sokszor olvashattunk a poloskainvázióról, amit egy betelepülő faj okoz. Mivel hazánkban nincs természetes ellensége, az irtása pedig nem megoldható - legalábbis egyelőre -, a barna színű, szagos rovar mindenhol felbukkan, és komoly károkat okoz a mezőgazdaságban. Ha ez nem lenne elég, ősszel és az enyhébb, téli napokon előbújik a rejtekhelyéről, és a lakásokban keres menedéket a fagyok elől. Ez a gyakorlatban úgy mutatkozik meg, hogy tömegesen letelepszik az ablakkereteken, és a legkisebb résen át is bejut az otthonokba, ahol ugyan nem okoz károkat, ám a szaga még a legedzettebb gyomrot is felkavarja. Az egyetlen megoldás ellene a rések megszüntetése, ám szellőztetésre ilyenkor is szükség van. A szúnyoghálóval azonban távol tartható az otthonoktól, hiszen nem jut át az apró nyílásokon.

Éppen ezért érdemes akár ősszel, sőt, télen is felszereltetni a szúnyoghálókat az ablakokra, hiszen a rovarok már egész évben bosszúságot okozhatnak. Ha az Ön ablakai még védtelenek, válassza cégünket, és mi méretpontos, tökéletesen záró, tartós és megbízható szúnyoghálókkal szereljük föl az ablakait! Áraink kedvezőek, ezért biztos lehet benne, hogy ha hozzánk fordul, nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szúnyoghálók iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Emelő-toló ajtó: a legkorszerűbb nyílászáró

Emelő-toló ajtók

Emelő-toló ajtók kiváló minőségben és kedvező áron - nagy méretű nyílásokhoz.

Egy terasz a nappali - vagy azon helyiség, ahonnan nyílik - meghosszabbítása a szabadban, csupán a nyílászárók választják el attól. Egy hagyományos ajtó és az ablakok kombinációja azonban nem csak fizikailag, de a látványt tekintve is elválasztja a kintet a benttől, ami esztétikailag nem szerencsés. A nagy nyílások megfelelő nyílászáróval való leválasztása a korábbi években nem volt egyszerűen megoldható, ám napjainkban már elérhetőek az emelő-toló ajtók is, amelyek megoldják ezt a problémát.

Az emelő-toló ajtók első sorban a helytakarékosságról, illetve az extra szélességről szólnak: az ajtószárnyak a falsíkkal egy vonalban helyezkednek el, a szélességük pedig akár 5 méter is lehet, amivel akár 10 méteres nyílás is lezárható. Az emelő-toló ajtók esetében az ajtó alsó élében egy futókocsi található; a kilincs elfordításával az ajtószárny felemelkedik, és a síneken könnyedén oldalra tolható. Az ajtószárny tömege akár 400 kilogramm is lehet, mégsem okoz gondot az ajtószárny megmozdítása, ami a speciális mechanikának köszönhető.

Az emelő-toló ajtók további előnye, hogy optikailag nagyítják a teret, a keskeny keret pedig szinte észrevehetetlen, így valóban létrejön az összeköttetés a terasz és a belső helyiség között, ráadásul sokkal több természetes fény jut be, mint egy hagyományos nyílászáró esetében. Az emelő-toló ajtó ráadásul kifejezetten kedvező áron szerezhető be, és akár egyedi méretekben is gyártható, tehát érdemes a kellemesebb térérzet és a helytakarékosság okán ezt választani, ha lakásfelújításra kerül sor.

Cégünk kínálatában az emelő-toló ajtó is megtalálható, és természetesen az Ön igényei szerint gyártjuk azt le. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az emelő-toló ajtók iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Otthonfelújítási támogatás - használja ki a lehetőséget velünk!

otthonfelújítási támogatás

Az otthonfelújítási támogatás célja a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása, melyhez igen kedvező feltételeket teremt. Rengeteg lakásban vált időszerűvé a felújítás, amit azonban a magas költségek miatt sajnos sokan nem tudtak eddig beiktatni. Szerencsére az idei és a jövő évben igényelhető otthonfelújítási támogatás ideális körülményeket biztosít ahhoz, hogy a legalább egy gyermeket nevelő családok modernizálhassák az otthonukat. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni erről a lehetőségről! 

Az otthonfelújítási támogatás feltétele legalább egy gyermek nevelése, aki lehet vér szerinti és örökbefogadott. A támogatás igényelhető akkor is, ha a magzat betöltötte a 12. hetet. A felső korhatár a betöltött 25. életév, de feltétel, hogy a fiatal a felújítandó ingatlanban lakjon. A házasság nem feltétele az otthonfelújítási támogatás igénylésének, élettársak részére is jár. Minimum az egyik igénylőnek rendelkeznie kell legalább 1 éve - egybefüggően legfeljebb 30 nap megszakítással - folyamatosan társadalombiztosítással. Fontos feltétel még a köztartozás mentesség. Az otthonfelújítási támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. Fontos, hogy a támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. 

Támogatható tevékenység például a külső és belső nyílászárók cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkányok, küszöbök cseréje vagy felújítása. Az otthonfelújítási támogatáshoz a számlákat a lakáson végzett építési tevékenységek befejezését és a számlák kifizetését követően 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig kell benyújtani a Magyar Államkincstár részére.

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a lehetőséget és élne az otthonfelújítási támogatással, jó helyen jár, ugyanis cégünk is részt vesz benne. Bővebb információért keressen minket bizalommal nyílászárókkal, árnyékolóeszközökkel kapcsolatban, szívesen segítünk mindenben! 

Ipari kapuk hosszú távra tervezve!

ipari kapuk

Az ipari kapukból minőségi terméket talál áruházunkban. Forduljon a mi cégünkhöz, ha a nyílászárókból speciális típusra van szüksége és fontos Önnek a jó ár-érték arány is! A nyílászárók közé nem csupán az ajtók és ablakok sorolhatóak, a kapuk is ebbe a kategóriába tartoznak. Az ipari kapuk olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket kizárólag az ipari környezetben lehet maximálisan kiaknázni. Nézzük meg részletesebben, hogy egy ilyen kapu miben különbözik a hagyományosabb nyílászáróktól, kapuktól!

Az ipari kapuk már az alapanyagukban is különböznek egy egyszerűbb kaputól. A gyárak, üzemek, raktárak, ipari létesítmények számára tervezték őket, tehát védelmet kell nyújtaniuk, ugyanakkor kiállni az idő próbáját. A kapuk erősebb, vastagabb és mindent összevetve strapabíróbb anyagból készülnek. Masszív, terhelhető, megbízhatóan működik és emellett igényes megjelenéssel rendelkezik és az sem hátrány, ha hőszigetelt. Az ipari kapuk  külseje és a működésükre jellemző tulajdonságok nem árt, ha összhangban vannak, mert olyan kapuról van szó, amitől megkövetelik a teljesítményt is.

Általában nagy a forgalom egy ilyen bejáraton, mert árut rakodnak, személyforgalomra, jármű forgalomra is használhatják felváltva vagy akár többet egyszerre. Fontos, hogy az ipari kapu mozgékony is legyen, biztonságosan mozgatható, de nem lassú kapuszárnyakra van szükség. A szekcionált típusok előnye, hogy a függőleges mozgásnak köszönhetően maximális helykihasználással működnek, biztonságosak és helyet kaphat rajtuk külön személyi bejárat is. Számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, így a személyi sérülés és a vagyoni kár is kiküszöbölhető a használatukkal.

Az ipari kapukat megvásárolni önmagában még nem elég. Mi segítünk abban, hogy a felméréssel, felszereléssel és beüzemeléssel se kelljen bajlódnia, mert mindet elvégezzük az ügyfeleinknek. Teljes körű szolgáltatásainkról, árainkról és ajánlatainkról érdeklődjön tőlünk! A kollégáink a rendelkezésére állnak a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

Árnyékolástechnikai kisokos: a redőnyök

árnyékolástechnika

Az árnyékolástechnikai termékek előnyeit egész évben élvezhetjük, hiszen legtöbbjük fontos szerepet játszik a hőszigetelésben és a belátásvédelemben is.

Az árnyékolástechnika hatalmasat fejlődött az évek során. Ma már rengeteg különféle eszköz közül válogathatunk, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára ideálisat. Függönyök, roletták, reluxák, zsalugáterek, zsaluziák, redőnyök állnak rendelkezésünkre. A kiválasztást nem érdemes elkapkodni hiszen minden típusnak megvannak az előnyei, illetve a jellemző felhasználási területe. Annyi azonban bizonyos, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb mind közül a redőny. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes mellette dönteni!

redőnyök egyrészt megakadályozzák a kívülről történő belátást, másrészt remekül szabályozhatjuk velük, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni. Bárhol megállíthatjuk őket, de még teljesen leengedett állapotban is választhatjuk a sötétséget és a szórt fényt. A redőny nyáron nem engedi annyira felforrósodni a belső teret és ezzel jelentősen csökkenthető a klímahasználat. Hozzájárul az energiafelhasználás mérsékléséhez, így használata környezetvédelmi szempontból is előnyös. Az árnyékoló tartós, hosszú élettartamú, és minimális karbantartást igényel. Cégünk régóta foglalkozik árnyékolástechnikai termékek, köztük redőnyök forgalmazásával is, így érdemes hozzánk fordulni a témával kapcsolatban.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kérje ajánlatunkat a redőnyökre még ma!

A műanyag ablakokra megtérülő befektetésként érdemes tekinteni!

műanyag ablakok

műanyag ablakok remekül hőszigetelnek, nem igényelnek ápolást, hosszú az élettartamuk, ugyanakkor az áruk is megfizethető, ráadásul meg is térül.

Sokan bele sem gondolnak, hogy otthonunk hőszigetelésében mennyire fontos szerepük van a nyílászáróknak. Pedig tény, hogy a régi, rosszul záródó ablakokon keresztül rengeteg hőt veszít a lakás, ezért ezeket érdemes új, modern nyílászárókra cserélni. Sokan tartanak attól, hogy ez egy megfizethetetlen kiadás, ami nem éri meg, pedig a műanyag ablakokra bátran lehet megtérülő befektetésként tekinteni!

A műanyag ablakok nagy előnye a kiváló hőszigetelő tulajdonságuk, aminek köszönhetően télen és nyáron is sokat spórolhatunk. A jól záródó, korszerű nyílászárókon keresztül ugyanis kisebb hőveszteség éri a lakást, így télen kevesebbet kell fűteni, hiszen nem szökik ki a meleg. A műanyag ablakok remek hőszigetelését nyáron is élvezhetjük, ilyenkor ugyanis jelentősen lassítják a lakás felforrósodását a hőségben, a kevesebb klímahasználattal pedig rengeteget spórolhatunk. A műanyag ablakok ára ennek köszönhetően hosszú távon számolva megtérül, így érdemes rájuk olyan befektetésként tekinteni, ami növeli a lakás értékét. Környezetvédelmi szempontból is előnyösek, hiszen az energiafelhasználás csökkentésének fontos szerepe van a klímaváltozás lassításában. A műanyag ablakok mindemellett mutatósak, könnyen tisztíthatóak, nem igényelnek különösebb ápolást. Ellenálló, strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú éveken át megállják a helyüket, így sokáig nem kell foglalkozni az ablakcserével. Ajánljuk őket nem csak magánházak, hanem irodaházak, közintézmények részére is. 

Ön is azt fontolgatja, hogy az elöregedett nyílászárókat korszerű, műanyag ablakokra cseréli? A legjobb helyen jár! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és megbízható termékekkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! 

A műanyag ablakok minden szempontból megérik az árukat!

műanyag ablakok

A műanyag ablakok remek hő- és hangszigetelők, környezetbarátok, hosszú az élettartamuk, mutatósak és az áruk is megfizethető. 

Az utóbbi években fontos témává vált a hőszigetelés, valamint az ehhez sok esetben elengedhetetlen nyílászáró csere. Azonban sajnos sokan azért nem vágtak bele ebbe a munkába, mert ez egy komoly beruházás, amit anyagilag nem engedhettek meg maguknak. Pedig azzal, ha a régi, már elvetemedett, rosszul záró nyílászárókat korszerű, műanyag ablakokra cseréljük, rengeteget spórolhatunk a fűtésen, illetve nyáron a klíma használatán is. Szerencsére most az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a műanyag ablakok cseréje egy széles réteg számára vált elérhetővé. 

Az otthonfelújítási támogatás igénybe vehető a műanyag ablakok beszerzésére és beépítésére is, így aki jogosult rá, az most 50%-os állami támogatással viheti véghez az elöregedett nyílászárók cseréjét. A támogatás három feltételhez kötött: legalább egy gyermek nevelése, minimum egy éve fennálló TB-jogviszony és köztartozásmentesség. A lényeg, hogy az állam utólagosan megtéríti a felújításra költött összeg 50%-át, de maximum három millió forintot. A kiadásokat számlával kell igazolni, melyen az anyagköltség és a munkadíj 50-50%-os arányban szerepelhet. A támogatás rendkívül széleskörű, akár a teljes felújításra is igénybe vehető, de egy-egy feladatra is, mint például a festés vagy épp a régi nyílászárók új, műanyag ablakokra való cseréje. Az utóbbival azért is megéri foglalkozni, mert a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően a modern ablakok hosszú távon segítenek majd a spórolásban, a fűtésre költött kiadások csökkentésében. Annak, aki jogosult a támogatásra, mindenképp érdemes kihasználnia a lehetőséget és kedvező áron korszerűsíteni otthonát. 

Amennyiben kérdése lenne az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban vagy úgy döntött, hogy leteszi a voksát a jól hőszigetelő műanyag ablakok mellett, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb megtapasztalhassa a modern nyílászárók előnyeit! 

A bejárati ajtó otthona első számú védelmi vonala!

bejárati ajtó

bejárati ajtó fontos része otthonunk védelmének, ezért a kiválasztására érdemes kiemelt figyelmet fordítani és a jó ár-érték arányt előtérbe helyezni. A legtöbb ember mindent megtesz otthona biztonságáért: vannak, akik riasztórendszert vásárolnak, mások megfigyelőkamerát helyeznek a bejárathoz, megint mások pedig a jó házőrző kutyában hisznek. Bármelyiket is válasszuk, mellette mindenképp szükség lesz egy megbízható, magas minőségű bejárati ajtóra is. 

Bármilyen plusz védelmi rendszert is alakítunk ki, a bejárati ajtó mindenképp szerves része marad a védelemnek. A kiválasztása során ezért nem érdemes elkapkodott döntést hozni és főleg nem szabad megvenni a legolcsóbb terméket. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy igenis fontos a bejárati ajtó ára, azonban nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges szempont. Sajnos a piacon nagyon sok olyan termék kapható, aminek a nevében benne van, hogy biztonsági, ennek ellenére még a leggyakorlatlanabb bűnöző is néhány perc alatt kinyitja. Ezt elkerülhetjük, ha az ár-érték arányt helyezzük előtérbe, és olyan nyílászárót választunk, ami korszerű biztonsági funkciókkal van ellátva, ugyanakkor az ára is megfelelő. Egy átlagos ingatlanba nem feltétlenül kell a legdrágább terméket megvásárolni, a bűnözők többségét már egy jobb minőségű bejárati ajtó látványa is távol tartja a háztól.

Természetesen fontos a bejárati ajtó megjelenése is, hiszen hosszú éveken át ezt fogjuk először meglátni minden egyes hazaérkezéskor. Érdemes megkeresni azt a terméket, ami biztonsági, anyagi és esztétikai szempontból is megfelelő, ezért a vásárlást nem szabad elkapkodni. Cégünk széles választékot kínál kiváló ár-érték arányú bejárati ajtókból, ha az ideális megoldást keresi, akkor nálunk mindenképp célszerű körülnézni. 

Amennyiben kérdése merült fel vagy bővebb információt szeretne kérni a honlapunkon található bejárati ajtókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére! 

Műanyag ablakokkal nincs gond zajjal, huzattal, hideggel se!

műanyag ablakok beépítése

A műanyag ablakok nem csupán olcsó nyílászárók, de sokoldalú ablakok is! A műanyagból készült nyílászárókat mindenki ismeri és a legtöbb helyen ezt az alapanyagot választják is. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az alacsony ára miatt olyan közkedvelt műanyag ablakoknak nem az olcsóság az egyetlen erényük!

műanyag ablakok előnye pontosan ebben a megfizethető alapanyagban rejlik, aminek a pozitív tulajdonságait olyan jól lehet kamatoztatni az ablakok esetében! A műanyag ugyanis kiválóan hőszigetel, hangszigetel, ami egy nyílászáró minőségének egyik fő szempontja. Mindenki ismeri, milyen az, ha bevág a huzat, hűvösek vagy épp túl melegek a szobák és még az utcazaj is idegőrlő módon beszűrődik. Ezek az élmények csak azoknak ismeretlenek, akik könnyen kezelhető, karbantartás mentes, időtálló és minőségi műanyag ablakok mögött élik az életüket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag ablakok iránt és a saját nyílászáróival nincsen megelégedve, haladéktalanul keresse fel kollégáinkat további egyeztetés miatt!

Hogyan történik a műanyag ablak beépítése?

műanyag ablakok beépítése

Az ablakcsere képes megváltoztatni egy család mindennapjait, és az életszínvonalat is növeli. Fontos azonban, hogy szakszerűen legyen elvégezve a műanyag ablakok beépítése, hiszen a hibák miatt lehet, hogy még rosszabb lesz a helyzet, mint korábban.

A műanyag ablakok beépítése a régiek kiszerelésével kezdődik. Az új ablakot tökéletesen függőleges állásban kell rögzíteni, majd szigetelni kell, amit általában PUR habbal végeznek. Lényeges, hogy a méret pontos legyen, ezért az előzetes felmérésnél is elengedhetetlen a szakemberek részvétele, illetve az is fontos, hogy megfelelő minőségű ablakokat válasszunk.

Amennyiben szeretne új nyílászárókat az otthonába, válasszon bennünket! A műanyag ablakok beépítését a lehető legprecízebben és kedvező áron vállaljuk. Ha kérdése van, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Döntsön profik mellett a homlokzati nyílászáró cseréjéhez!

homlokzati nyílászáró cseréje

Aki az ingatlanát szeretné felújíttatni, korszerűsíttetni, annak a homlokzati nyílászáró cseréje sem maradhat ki a teendők listájáról. Egy ilyen munka már pár nap alatt elvégezhető, de mindenképpen fontos, hogy megfelelő szakembert találjunk hozzá. A megbízott cég felméri a helyszínt, ajánlatot tesz az új nyílászárókra, majd a kiválasztás után elvégzi a homlokzati nyílászáró cseréjét, természetesen mindent szakszerűen kivitelezve.

A homlokzati nyílászáró cseréje tehát a szakszerű beépítéssel és a minőségi, új nyílászárókkal együttesen lesz csak sikeres. Az ilyen jellegű felújítást érdemes átmeneti vagy nyári évszakra időzíteni, tehát még az ősz is tökéletes időpont arra, hogy kényelmesen be lehessen szerelni az új ablakokat.

Amennyiben jó ár-érték arányban kívánja megrendelni ezt a szolgáltatást, forduljon cégünkhöz bizalommal! Mi nemcsak a homlokzati nyílászáró cseréjét végezzük el, de még az új ablakokat is megvásárolhatja nálunk, lerövidítve ezzel a projekt hosszát. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

Csalódott fa ablakaiban? A műanyag ablak beépítése megoldás lehet!

ablakcsere

Egy fából készült ablak gyönyörű, természetes, egyedi és nem utolsó sorban sérülékeny is. A fa ablakok az idő múlásával nem tudnak már úgy helyt állni, mint újkorukban, eljön az idő, amikor ki kell őket cserélni. Szeretne újra fa ablakokat vagy pedig nyitott valami más, tartósabb megoldásra is? A műanyag ablak beépítése egy ilyen opció.

A műanyag ablak ár-érték arányban a legkiválóbbak közé tartozik, mert nem csupán a vételára nagyon kedvező, de még az is elmondható róla, hogy sokoldalú, hosszú élettartamú.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk új, műanyag nyílászárót, aminek a beszerelésében is tudunk segíteni! A műanyag ablak beépítése egy helyszíni felméréssel kezdődik, majd a kiválasztott, új nyílászárót is tartalmazó megrendelés elkészítésével folytatódik. A végén maga a műanyag ablak beépítése marad hátra.

A megbízható, korszerű és esztétikus nyílászáró csak egy rendelésre van Öntől! Lépjen kapcsolatba velünk, és rendeljen műanyag ablak beépítést, valamint új ablakokat!

Tudjon meg többet a muanyag ablakok elonyeirol!

ablakcsere

Legyen szó építkezésrol vagy felújításról, manapság a vevok többféle alapanyagból készült nyílászáró közül is választhatnak. A kínálatból természetes, hogy azokat az ablakokat, ajtókat vásárolnák meg, amik a maximumot nyújtják számukra. Ha Ön is hasonlóan vélekedik a nyílászárókról, válassza a muanyag ablakokat!

A muanyag ablakoknak rengeteg elonyük van, így a kínálatból ezek a nyílászárók valóban a maximumot képesek nyújtani a vásárlóknak. Ezeknek a típusoknak az egyik legfontosabb elonye kiváló hoszigeteloképességükben rejlik. A fánál és az alumíniumnál is jobb szigetelési értékkel rendelkeznek, így alkalmazásukkal jelentos mértékben lehet csökkenteni a fogyasztással kapcsolatos kiadásokat, téli és nyári idoszakban egyaránt.

A muanyag ablakok tartósságukkal kapcsolatban is a maximumot nyújtják, mert hosszú éveken át képesek kiszolgálni az ingatlanokat. Minimális karbantartást igényelnek, és nem kell attól tartaniuk a tulajdonosoknak, hogy vetemednének a nyílászárók.

A muanyag ablakokkal csak jól járhat! Szerezze be Ön is megbízható nyílászáróit cégünktol, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetoségeinken!

Mikor érdemes ablakot cserélni? Eláruljuk!

ablakcsere

A leggyakoribb érv az ablakcserére általában az, hogy egy régi, megvetemedett faablak nem szigetel elég jól, így feltornázva az egekig a téli fűtésszámlát. Manapság megéri befektetni egy modernebb konstrukcióba, amikor eljön az ablakcsere ideje, hiszen a régi ablakokat sem lehet a végtelenségig javítgatni, és amilyen gyakran erre rászorulnak, nem is éri meg a folyamatos bosszankodást, sem a kiadást.

Hangszigetelés szempontjából is jó döntés ablakot cserélni, mert a régebbi, dupla ablakok helyett az újabbak már kérhetőek többrétegű, hangszigetelő üveggel is.

Ha eldöntötte, hogy ablakot cserél, válasszon minőségi alapanyagot és több éves munkatapasztalattal rendelkező szakembereket, vagyis válasszon bennünket! Amennyiben kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ezért jó döntés az ablakcsere nyáron!

ablakcsere nyáron

Vannak bizonyos munkálatok, amik a jellegükből adódóan időjárásfüggőek. Nem mindegy, hogy melyik évszakban készül el egy ilyen megbízás, mert, ha nem ideálisak a körülmények, akkor az a minőség rovására is mehet.

Az ablakcserét nyáron a legideálisabb elvégezni, mert ekkor gyorsan és hatékonyan, a legkisebb kellemetlenségek mellett kivitelezhető. Ha megvannak a kiválasztott nyílászárók, leszerződtek a szakemberek, és az ablakcsere időpontját is lefixálták, akkor nincs más hátra, mint elkezdeni a munkát.

Ha szerencsénk van, és még az idő is szép, akkor napos, száraz időben készül el az ablakcsere nyáron. Arra az időre, amíg tart a munka, a lakás sem hűl ki, az otthontartózkodó lakóknak sem kell fáznia, mint ahogyan az tél idején történne. Egyedül csak arra kell ügyelni, hogy ne maradjunk le a szabad időpontokról, hiszen mások számára is vonzó lehet ez az időszak.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha nyári ablakcseréhez keres olcsó és minőségi nyílászárókat, valamint megbízható szolgáltatást!

Gondoljunk előre az ablakcserére!

ablakcsere

A téli időszak elmúltával, ahogy az időjárás egyre kedvezőbb, hajlamosak vagyunk elfelejtkezni nyílászáróink korszerűsítéséről. Így könnyen megeshet, hogy kellemetlenül érint minket, amikor a következő téli időszakban megkapjuk az első számlákat. Ki ne ismerne olyan embert a környezetében, aki a magas téli kiadásokról és számlákról beszélne? Esetleg Ön is hasonló problémákat tapasztalt? Tervezi a nyílászáró cserét?

Nagyon sok kárba veszett energia spórolható meg a megfelelő ablakok, ajtók kiválasztásával, ám az ablakcserével hosszú távon nyugodt maradhat. Kiváló minőségű termékeink megfelelnek a környezetvédelmi és formatervezési követelményeknek. Válasszon alumínium vagy műanyag nyílászáróink közül, és csökkentse az ingatlan fogyasztását a téli és a nyári időszakban egyaránt ablakcserével! Válasszon megannyi színvariáció közül a tökéletes vizuális élményért!

Az egyre kedvezőbb időjárás a beszerelési munkálatokat is elősegítheti, így időt spórolhat, ha időben gondol az ablakcserére. Ne várja meg a rossz időt, válassza ki új ablakait még ma! Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Ablakcsere tavasszal: nyáron is szüksége lesz megfelelően záródó nyílászárókra!

Sokan döntenek tavasszal ablakcsere mellett, azért, hogy a következő téli szezont már ne rosszul záródó, nem megfelelő szigeteléssel ellátott nyílászárókkal várják. A tavaszi ablakcserének van egy másik pozitívuma is, mégpedig az, hogy az új nyílászárókkal már a nyár is sokkal elviselhetőbb lesz.

A tavaszi ablakcsere során korszerű, megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászárók kerülnek beépítésre, amelyek ugyanúgy felveszik a harcot nyáron a forrósággal, mint télen az extrém hideggel. Új ablakokkal a legnagyobb kánikulát is el fogja tudni viselni, emellett pedig a kiadásait is csökkentheti, hiszen a klímaberendezést szigetelt, minőségi nyílászárókkal nem szükséges folyamatosan működtetnie.

Ne feledje, egy megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászáró nyáron kinn-, télen benntartja a meleget! Ha már télen éreztette hatását az ablak rossz szigetelése, ne várjon a cserével, keressen fel bennünket mihamarabb elérhetőségeinken, és várja a nyarat új, modern nyílászárókkal!

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?A nyílászárókat nem lehet a végtelenségig használni, mert az ablakok, ajtók is elérik egyszer a szavatossági idejük végét. A nem megfelelő karbantartás, vagy a rosszul végzett beépítés ráadásul fel is gyorsíthatja ezeket a folyamatokat. A nyílászáró csere előbb-utóbb aktuálissá válik, és elérkezik az ideje annak, hogy szebb és jobb ablakokat szereltessünk be. Honnan tudhatjuk, hogy mikor kell szakembert keresnünk a nyílászáró cseréhez?

Az ablakok teljesítményének romlása jellegzetes tünetekkel és jelenségekkel jár. Ezeket főként akkor lehet egyértelműen észlelni, ha az idő már hűvösebbé válik, és a nyílászárók nem tudják fenntartani a komfortot a lakásban. A gyenge szigetelés következménye a szobába besüvítő szél, az állandó huzat, ami nemcsak kellemetlen, hanem a rezsit is indokolatlanul feltornássza. Az ablak felülete hidegebbé válik, a környékén állandó a párásodás, az eső beszivárog. Egy modern nyílászáróval meg lehet szüntetni a hidegsugárzást, jelentős energiát lehet megtakarítani és hatékonyan növelhető a komfortérzet is. Ezt szeretnénk mi is biztosítani nyílászáró csere szolgáltatásunkkal minden hozzánk forduló ügyfélnek!

Részletekkel, illetve árajánlattal kapcsolatban keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!Olcsó nyílászárót keres kedvező ablakcsere árakkal? Ezt a célt talán nem is nehéz megvalósítani, hiszen sok olyan céget találni, ahol alacsony áron dolgoznak; de vajon olyan lesz az eredménye, amivel teljesen elégedett lehet? Válassza meg körültekintően azt, hogy milyen cégre bízza a kivitelezést!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon olcsón színvonalas nyílászárókat, majd vegye igénybe szolgáltatásainkat kedvező ablakcsere árakkal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászáró csere területén, és mindig törekszik a minőségi munkavégzésre. Ezt a munkánkkal elégedett ügyfelek hosszú sora is alá tudja támasztani.

Az ablakcsere árainkat úgy alakítjuk, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek, de egy bizonyos nívót is közvetítsenek. Tegye próbára szakértelmünket, bízza meg cégünket az ablakcserével!

Keressen fel minket közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe ár-érték arányban kedvező szolgáltatásainkat ablakcserével kapcsolatban!