Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés Bővebben

Árajánlat készítés

Árajánlat készítés Bővebben

Beépítés

Beépítés Bővebben

Betétes bejárati ajtó extra hőszigetelő lemezzel

Betétes bejárati ajtók

Betétes bejárati ajtók előre gyártott hőszigetelő betétlemezzel, hatalmas választékban, megfizethető áron! Keressen minket modern bejárati ajtóért! 

A bejárati ajtó egyértelműen a legfontosabb szereplő otthonunk biztonságában. A kiválasztását ezért nem szabad elkapkodni, érdemes alaposan átgondolt döntést hozni ezzel kapcsolatban.  Napjainkban azonban rendkívül széles kínálat áll rendelkezésünkre, így nem mindig egyszerű a választás. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesebben, hogy miért érdemes a betétes bejárati ajtók mellett dönteni. 

betétes bejárati ajtók esetében az üvegmező helyére egy előre gyártott hőszigetelő betétlemez kerül beszerelésre, ami lehet teljesen tömör vagy üveges. Ennek előnye a jobb hőszigetelés, így nem kell kompromisszumot kötni huzatos, rosszul hőszigetelő ajtóval, amin keresztül szinte akadály nélkül távozik a meleg a lakásból. A betétes bejárati ajtónak köszönhetően otthonunkban könnyebb lesz megtartani a komfortos hőmérsékletet télen és nyáron egyaránt, ezért sokat spórolhatunk, ha ezt a megoldást választjuk. Természetesen a szigetelés mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítunk, ezért a betétlemez MDF-, vagy acélmerevítéssel is kérhető. Cégünknél a betétlemezekben lévő üvegezés típusa egyedileg választható a vevő ízlése szerint, valamint a betétes bejárati ajtót bármelyik, általunk forgalmazott profilrendszerből el tudjuk készíteni. 

A betétes bejárati ajtók cégüknél megfizethető áron elérhetőek. Mindenkinek ajánljuk őket, aki szeretné otthonát biztonságban tudni és fontos számára a jó hang- és hőszigetelés is. Amennyiben Ön is ebbe a csoportba tartozik, a legjobb helyen jár! 

Keressen minket bizalommal bővebb információért a betétes bejárati ajtókról! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bátran munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére! Kérje részletes tájékoztatásunkat még ma, hogy mielőbb megkezdhessük új ajtójának gyártását! 

Szekcionált ipari kapuval a biztonságos jármű áthaladásért!

Szekcionált ipari kapuk

Szekcionált ipari kapukat javasolunk ipari környezetbe! A jármű áthaladás és a személyi forgalom is biztonságos és kontrollálható egy ilyen kapuval.

Az ipari csarnokok, műhelyek, raktárak, gyárak és nagyobb méretű bejárattal rendelkező ipari épületek ma már szinte elképzelhetetlenek egy megbízható, szekcionált kapu nélkül. A szekcionált ipari kapu használatával a munkafolyamatok fennakadás nélkül és ami még fontosabb balesetmentesen zajlanak minden alkalommal. A kapu a bejárat és az épület méreteihez igazítható és a többféle elemnek és kiegészítőnek köszönhetően teljes mértékben a helyszíni igényekhez tervezhető.

szekcionált ipari kapuk különböző sínrendszerrel készülhetnek, ami meg tudja valósítani a kapu nyitásának és zárásának ideális módját. Egy ilyen nyílászárót könnyen be lehet építeni, a mozgatása történhet kézzel, de ma már inkább a távirányítós, automata kapuk az elterjedtek. A kapu mozgása egyenletes, nem akad, az ujjbecsípődést kivédi, nem veszélyezteti sem az áthaladó járműveket, személyeket, sem a kapu előtt vagy mögött állókat sem.

szekcionált ipari kapuról nem hiányozhat a személyi bejárat sem, valamint kaphat ablakokat is. A hőszigetelés szintén alapvető kiegészítője a szekcionált ipari kapunak, amit erős alapanyag, mechanikailag megerősített panelek egészítenek ki.

Az időjárásálló, hosszú élettartammal rendelkező és sokoldalú szekcionált ipari kapuk tökéletesen eleget tudnak tenni a funkciójuknak. Döntsön egy olyan kapu típus mellett, ami maximálisan ki tudja szolgálni az igényeket egy ipari munkaterületen, amellett, hogy az első helyen álló munkabiztonságról is gondoskodik!

A cégünk kiváló színvonalú ipari kapu fogalmazásával foglalkozik, ezért Önnek is tudunk ajánlani nyílászárót ipari ingatlanra. Nagyszerű ár-érték arány, könnyű kezelhetőség, kiváló időtállóság jellemzi ezeket az ipari kapukat! A bővebb tájékoztatást kérje kollégáinktól! Az ajánlatunkat az egyik, megadott elérhetőségen ismerheti meg, amit a honlapunkon közzétettünk!

Garázskapuk: a szekcionált típus

szekcionált garázskapu

Garázskapuk többféle típusban léteznek, és mindegyiknek más az előnye, de talán a leginkább népszerűnek mondható változat a szekcionált garázskapu.

A szekcionált garázskapu könnyedén felismerhető, hiszen több, vízszintes szekcióból áll - innen a neve -, amelyek miatt egy nagyobb redőnyként tekinthetünk rá, de csak nagy vonalakban. A redőny lamellái ugyanis vékonyak, aminek köszönhetően feltekerhetővé válik, a garázskapu azonban jóval nagyobb méretű "lamellákból" áll, amelyek felfelé csúsznak a számukra kialakított sínben, majd elfordulva a plafon síkjához simulnak.

A szekcionált garázskapu tehát rendelkezik az úgynevezett redőnykapu legfontosabb előnyével, a helytakarékossággal, ám annak hátrányait képes kiküszöbölni. A redőnykapu vékony, könnyen sérül, és a feltörése is könnyebb, mint egy hagyományos garázskapué, azaz kevésbé biztonságos. A szekcionált típus azonban vastagabb, erősebb, feltolásgátlóval is rendelkezik, tehát az illetéktelen behatolást képes megakadályozni. Emellett - vastagságából adódóan - a szigetelése is megoldott, ami különösen abban az esetben fontos, ha a garázs nem csupán az autó parkolására szolgál, de tárolóhelyiségként is, elektromos berendezéseket helyeztünk el benne, vagy épp itt teleltetjük a növényeket.

A szekcionált garázskapuk további előnye, hogy hosszú élettartamúak, az ár-érték arányuk kiváló, a kezelésük könnyű, hiszen távirányítóval működtethetőek, ez pedig kényelmes használatot tesz lehetővé, ujjbecsípés elleni védelemmel is ellátják őket, valamint, ha a kapu alá kerül valami, akkor az azonnal megáll. A rengeteg előny ellenére a szekcionált garázskapuk megfizethető áron vásárolhatóak meg, érdemes tehát Önnek is mellettük döntenie, ha a megfelelő típust keresi!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált garázskapu iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Műanyag ablak Budapesten? Válasszon bennünket!

műanyag ablakok

Szúnyoghálókra nem csak a nyár folyamán, de ősszel, sőt, télen is szükség van. Érdemes tehát bármikor beszerezni, ha nincs még az ablakokon.

Műanyag ablakokra Budapesten és vidéken egyaránt nagy a kereslet, ami nem is csoda, hiszen számos előnnyel rendelkeznek, amelyeket mindenki szeretne kihasználni.

műanyag ablakok budapesti és vidéki forgalmazói, illetve gyártói egyaránt komoly forgalomnövekedést könyvelhettek el az idei évben, ami bizonyos szempontból kifejezetten meglepő, hiszen eddig sem volt alacsony az érdeklődés a termékeik iránt. Most azonban felbukkant egy lehetőség, amivel azok is éltek, akik eddig halogatták a nyílászáróik cseréjét: az otthonfelújítási támogatás, aminek keretén belül akár e munka esetében is vissza lehet igényelni a költségek 50%-át. Ez alaposan felpörgette a műanyag ablakok, ajtók, valamint más termékek forgalmát is, aminek köszönhetően a nyári ablakcserék jó része az őszi időszakra csúszott.

Természetesen még most sem késő új műanyag ablakokra cserélni a régi, fa nyílászárókat, hiszen még a hideg idő beállta előtt járunk. A munka menete a helyszíni felméréssel és az ügyfél igényeinek rögzítésével kezdődik, majd ezek után megtörténik a műanyag ablakok legyártása, végül a beszerelés következik, és ideális esetben ez nem vesz többet igénybe, mint néhány hét, a beszerelés maga pedig egyetlen nap alatt végrehajtható.

A műanyag ablakok ezek után kizárólag előnyöket tartogatnak új tulajdonosaiknak: a könnyű használat, a magas fokú hő- és hangszigetelés, az esztétikus látvány és az alacsonyabb energiaszámlák mind azt bizonyítják, hogy érdemes a műanyag ablakokat választani, ha új nyílászárókra van szükség - különösen a tél beállta előtt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag ablakok iránt, tekintse meg referenciáinkat, majd rendelje meg tőlünk új nyílászáróit, és várja felkészülten a telet! Termékeink egyedi igények szerint készülnek, a minőségük kiváló, az áruk pedig kedvező, ezért Önnek is megéri bennünket választania! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szúnyoghálóra lenne szüksége?

szúnyogháló

Szúnyoghálókra nem csak a nyár folyamán, de ősszel, sőt, télen is szükség van. Érdemes tehát bármikor beszerezni, ha nincs még az ablakokon.

szúnyogháló több szempontból is hasznos: egyrészt nem engedi bejutni a rovarokat a lakásba, ami nyáron különösen sok problémát okoz, másrészt valamennyire megszűri a levegőt is, azaz kevesebb lesz a por. Emellett némileg akadályozza a belátást is, vagyis védelmet nyújt a leskelődők ellen, bár ez csak a nappali időszakra igaz. Napjainkban azonban van még egy előnye, ami kapcsolódik az első megemlített tényezőhöz.

Az utóbbi években sokszor olvashattunk a poloskainvázióról, amit egy betelepülő faj okoz. Mivel hazánkban nincs természetes ellensége, az irtása pedig nem megoldható - legalábbis egyelőre -, a barna színű, szagos rovar mindenhol felbukkan, és komoly károkat okoz a mezőgazdaságban. Ha ez nem lenne elég, ősszel és az enyhébb, téli napokon előbújik a rejtekhelyéről, és a lakásokban keres menedéket a fagyok elől. Ez a gyakorlatban úgy mutatkozik meg, hogy tömegesen letelepszik az ablakkereteken, és a legkisebb résen át is bejut az otthonokba, ahol ugyan nem okoz károkat, ám a szaga még a legedzettebb gyomrot is felkavarja. Az egyetlen megoldás ellene a rések megszüntetése, ám szellőztetésre ilyenkor is szükség van. A szúnyoghálóval azonban távol tartható az otthonoktól, hiszen nem jut át az apró nyílásokon.

Éppen ezért érdemes akár ősszel, sőt, télen is felszereltetni a szúnyoghálókat az ablakokra, hiszen a rovarok már egész évben bosszúságot okozhatnak. Ha az Ön ablakai még védtelenek, válassza cégünket, és mi méretpontos, tökéletesen záró, tartós és megbízható szúnyoghálókkal szereljük föl az ablakait! Áraink kedvezőek, ezért biztos lehet benne, hogy ha hozzánk fordul, nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szúnyoghálók iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Emelő-toló ajtó: a legkorszerűbb nyílászáró

Emelő-toló ajtók

Emelő-toló ajtók kiváló minőségben és kedvező áron - nagy méretű nyílásokhoz.

Egy terasz a nappali - vagy azon helyiség, ahonnan nyílik - meghosszabbítása a szabadban, csupán a nyílászárók választják el attól. Egy hagyományos ajtó és az ablakok kombinációja azonban nem csak fizikailag, de a látványt tekintve is elválasztja a kintet a benttől, ami esztétikailag nem szerencsés. A nagy nyílások megfelelő nyílászáróval való leválasztása a korábbi években nem volt egyszerűen megoldható, ám napjainkban már elérhetőek az emelő-toló ajtók is, amelyek megoldják ezt a problémát.

Az emelő-toló ajtók első sorban a helytakarékosságról, illetve az extra szélességről szólnak: az ajtószárnyak a falsíkkal egy vonalban helyezkednek el, a szélességük pedig akár 5 méter is lehet, amivel akár 10 méteres nyílás is lezárható. Az emelő-toló ajtók esetében az ajtó alsó élében egy futókocsi található; a kilincs elfordításával az ajtószárny felemelkedik, és a síneken könnyedén oldalra tolható. Az ajtószárny tömege akár 400 kilogramm is lehet, mégsem okoz gondot az ajtószárny megmozdítása, ami a speciális mechanikának köszönhető.

Az emelő-toló ajtók további előnye, hogy optikailag nagyítják a teret, a keskeny keret pedig szinte észrevehetetlen, így valóban létrejön az összeköttetés a terasz és a belső helyiség között, ráadásul sokkal több természetes fény jut be, mint egy hagyományos nyílászáró esetében. Az emelő-toló ajtó ráadásul kifejezetten kedvező áron szerezhető be, és akár egyedi méretekben is gyártható, tehát érdemes a kellemesebb térérzet és a helytakarékosság okán ezt választani, ha lakásfelújításra kerül sor.

Cégünk kínálatában az emelő-toló ajtó is megtalálható, és természetesen az Ön igényei szerint gyártjuk azt le. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az emelő-toló ajtók iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Otthonfelújítási támogatás - használja ki a lehetőséget velünk!

otthonfelújítási támogatás

Az otthonfelújítási támogatás célja a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása, melyhez igen kedvező feltételeket teremt. Rengeteg lakásban vált időszerűvé a felújítás, amit azonban a magas költségek miatt sajnos sokan nem tudtak eddig beiktatni. Szerencsére az idei és a jövő évben igényelhető otthonfelújítási támogatás ideális körülményeket biztosít ahhoz, hogy a legalább egy gyermeket nevelő családok modernizálhassák az otthonukat. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni erről a lehetőségről! 

Az otthonfelújítási támogatás feltétele legalább egy gyermek nevelése, aki lehet vér szerinti és örökbefogadott. A támogatás igényelhető akkor is, ha a magzat betöltötte a 12. hetet. A felső korhatár a betöltött 25. életév, de feltétel, hogy a fiatal a felújítandó ingatlanban lakjon. A házasság nem feltétele az otthonfelújítási támogatás igénylésének, élettársak részére is jár. Minimum az egyik igénylőnek rendelkeznie kell legalább 1 éve - egybefüggően legfeljebb 30 nap megszakítással - folyamatosan társadalombiztosítással. Fontos feltétel még a köztartozás mentesség. Az otthonfelújítási támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. Fontos, hogy a támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet. 

Támogatható tevékenység például a külső és belső nyílászárók cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkányok, küszöbök cseréje vagy felújítása. Az otthonfelújítási támogatáshoz a számlákat a lakáson végzett építési tevékenységek befejezését és a számlák kifizetését követően 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig kell benyújtani a Magyar Államkincstár részére.

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a lehetőséget és élne az otthonfelújítási támogatással, jó helyen jár, ugyanis cégünk is részt vesz benne. Bővebb információért keressen minket bizalommal nyílászárókkal, árnyékolóeszközökkel kapcsolatban, szívesen segítünk mindenben! 

Ipari kapuk hosszú távra tervezve!

ipari kapuk

Az ipari kapukból minőségi terméket talál áruházunkban. Forduljon a mi cégünkhöz, ha a nyílászárókból speciális típusra van szüksége és fontos Önnek a jó ár-érték arány is! A nyílászárók közé nem csupán az ajtók és ablakok sorolhatóak, a kapuk is ebbe a kategóriába tartoznak. Az ipari kapuk olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket kizárólag az ipari környezetben lehet maximálisan kiaknázni. Nézzük meg részletesebben, hogy egy ilyen kapu miben különbözik a hagyományosabb nyílászáróktól, kapuktól!

Az ipari kapuk már az alapanyagukban is különböznek egy egyszerűbb kaputól. A gyárak, üzemek, raktárak, ipari létesítmények számára tervezték őket, tehát védelmet kell nyújtaniuk, ugyanakkor kiállni az idő próbáját. A kapuk erősebb, vastagabb és mindent összevetve strapabíróbb anyagból készülnek. Masszív, terhelhető, megbízhatóan működik és emellett igényes megjelenéssel rendelkezik és az sem hátrány, ha hőszigetelt. Az ipari kapuk  külseje és a működésükre jellemző tulajdonságok nem árt, ha összhangban vannak, mert olyan kapuról van szó, amitől megkövetelik a teljesítményt is.

Általában nagy a forgalom egy ilyen bejáraton, mert árut rakodnak, személyforgalomra, jármű forgalomra is használhatják felváltva vagy akár többet egyszerre. Fontos, hogy az ipari kapu mozgékony is legyen, biztonságosan mozgatható, de nem lassú kapuszárnyakra van szükség. A szekcionált típusok előnye, hogy a függőleges mozgásnak köszönhetően maximális helykihasználással működnek, biztonságosak és helyet kaphat rajtuk külön személyi bejárat is. Számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, így a személyi sérülés és a vagyoni kár is kiküszöbölhető a használatukkal.

Az ipari kapukat megvásárolni önmagában még nem elég. Mi segítünk abban, hogy a felméréssel, felszereléssel és beüzemeléssel se kelljen bajlódnia, mert mindet elvégezzük az ügyfeleinknek. Teljes körű szolgáltatásainkról, árainkról és ajánlatainkról érdeklődjön tőlünk! A kollégáink a rendelkezésére állnak a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

Árnyékolástechnikai kisokos: a redőnyök

árnyékolástechnika

Az árnyékolástechnikai termékek előnyeit egész évben élvezhetjük, hiszen legtöbbjük fontos szerepet játszik a hőszigetelésben és a belátásvédelemben is.

Az árnyékolástechnika hatalmasat fejlődött az évek során. Ma már rengeteg különféle eszköz közül válogathatunk, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára ideálisat. Függönyök, roletták, reluxák, zsalugáterek, zsaluziák, redőnyök állnak rendelkezésünkre. A kiválasztást nem érdemes elkapkodni hiszen minden típusnak megvannak az előnyei, illetve a jellemző felhasználási területe. Annyi azonban bizonyos, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb mind közül a redőny. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes mellette dönteni!

redőnyök egyrészt megakadályozzák a kívülről történő belátást, másrészt remekül szabályozhatjuk velük, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni. Bárhol megállíthatjuk őket, de még teljesen leengedett állapotban is választhatjuk a sötétséget és a szórt fényt. A redőny nyáron nem engedi annyira felforrósodni a belső teret és ezzel jelentősen csökkenthető a klímahasználat. Hozzájárul az energiafelhasználás mérsékléséhez, így használata környezetvédelmi szempontból is előnyös. Az árnyékoló tartós, hosszú élettartamú, és minimális karbantartást igényel. Cégünk régóta foglalkozik árnyékolástechnikai termékek, köztük redőnyök forgalmazásával is, így érdemes hozzánk fordulni a témával kapcsolatban.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kérje ajánlatunkat a redőnyökre még ma!

A műanyag ablakokra megtérülő befektetésként érdemes tekinteni!

műanyag ablakok

műanyag ablakok remekül hőszigetelnek, nem igényelnek ápolást, hosszú az élettartamuk, ugyanakkor az áruk is megfizethető, ráadásul meg is térül.

Sokan bele sem gondolnak, hogy otthonunk hőszigetelésében mennyire fontos szerepük van a nyílászáróknak. Pedig tény, hogy a régi, rosszul záródó ablakokon keresztül rengeteg hőt veszít a lakás, ezért ezeket érdemes új, modern nyílászárókra cserélni. Sokan tartanak attól, hogy ez egy megfizethetetlen kiadás, ami nem éri meg, pedig a műanyag ablakokra bátran lehet megtérülő befektetésként tekinteni!

A műanyag ablakok nagy előnye a kiváló hőszigetelő tulajdonságuk, aminek köszönhetően télen és nyáron is sokat spórolhatunk. A jól záródó, korszerű nyílászárókon keresztül ugyanis kisebb hőveszteség éri a lakást, így télen kevesebbet kell fűteni, hiszen nem szökik ki a meleg. A műanyag ablakok remek hőszigetelését nyáron is élvezhetjük, ilyenkor ugyanis jelentősen lassítják a lakás felforrósodását a hőségben, a kevesebb klímahasználattal pedig rengeteget spórolhatunk. A műanyag ablakok ára ennek köszönhetően hosszú távon számolva megtérül, így érdemes rájuk olyan befektetésként tekinteni, ami növeli a lakás értékét. Környezetvédelmi szempontból is előnyösek, hiszen az energiafelhasználás csökkentésének fontos szerepe van a klímaváltozás lassításában. A műanyag ablakok mindemellett mutatósak, könnyen tisztíthatóak, nem igényelnek különösebb ápolást. Ellenálló, strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú éveken át megállják a helyüket, így sokáig nem kell foglalkozni az ablakcserével. Ajánljuk őket nem csak magánházak, hanem irodaházak, közintézmények részére is. 

Ön is azt fontolgatja, hogy az elöregedett nyílászárókat korszerű, műanyag ablakokra cseréli? A legjobb helyen jár! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és megbízható termékekkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! 

A műanyag ablakok minden szempontból megérik az árukat!

műanyag ablakok

A műanyag ablakok remek hő- és hangszigetelők, környezetbarátok, hosszú az élettartamuk, mutatósak és az áruk is megfizethető. 

Az utóbbi években fontos témává vált a hőszigetelés, valamint az ehhez sok esetben elengedhetetlen nyílászáró csere. Azonban sajnos sokan azért nem vágtak bele ebbe a munkába, mert ez egy komoly beruházás, amit anyagilag nem engedhettek meg maguknak. Pedig azzal, ha a régi, már elvetemedett, rosszul záró nyílászárókat korszerű, műanyag ablakokra cseréljük, rengeteget spórolhatunk a fűtésen, illetve nyáron a klíma használatán is. Szerencsére most az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a műanyag ablakok cseréje egy széles réteg számára vált elérhetővé. 

Az otthonfelújítási támogatás igénybe vehető a műanyag ablakok beszerzésére és beépítésére is, így aki jogosult rá, az most 50%-os állami támogatással viheti véghez az elöregedett nyílászárók cseréjét. A támogatás három feltételhez kötött: legalább egy gyermek nevelése, minimum egy éve fennálló TB-jogviszony és köztartozásmentesség. A lényeg, hogy az állam utólagosan megtéríti a felújításra költött összeg 50%-át, de maximum három millió forintot. A kiadásokat számlával kell igazolni, melyen az anyagköltség és a munkadíj 50-50%-os arányban szerepelhet. A támogatás rendkívül széleskörű, akár a teljes felújításra is igénybe vehető, de egy-egy feladatra is, mint például a festés vagy épp a régi nyílászárók új, műanyag ablakokra való cseréje. Az utóbbival azért is megéri foglalkozni, mert a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően a modern ablakok hosszú távon segítenek majd a spórolásban, a fűtésre költött kiadások csökkentésében. Annak, aki jogosult a támogatásra, mindenképp érdemes kihasználnia a lehetőséget és kedvező áron korszerűsíteni otthonát. 

Amennyiben kérdése lenne az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban vagy úgy döntött, hogy leteszi a voksát a jól hőszigetelő műanyag ablakok mellett, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb megtapasztalhassa a modern nyílászárók előnyeit! 

A bejárati ajtó otthona első számú védelmi vonala!

bejárati ajtó

bejárati ajtó fontos része otthonunk védelmének, ezért a kiválasztására érdemes kiemelt figyelmet fordítani és a jó ár-érték arányt előtérbe helyezni. A legtöbb ember mindent megtesz otthona biztonságáért: vannak, akik riasztórendszert vásárolnak, mások megfigyelőkamerát helyeznek a bejárathoz, megint mások pedig a jó házőrző kutyában hisznek. Bármelyiket is válasszuk, mellette mindenképp szükség lesz egy megbízható, magas minőségű bejárati ajtóra is. 

Bármilyen plusz védelmi rendszert is alakítunk ki, a bejárati ajtó mindenképp szerves része marad a védelemnek. A kiválasztása során ezért nem érdemes elkapkodott döntést hozni és főleg nem szabad megvenni a legolcsóbb terméket. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy igenis fontos a bejárati ajtó ára, azonban nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges szempont. Sajnos a piacon nagyon sok olyan termék kapható, aminek a nevében benne van, hogy biztonsági, ennek ellenére még a leggyakorlatlanabb bűnöző is néhány perc alatt kinyitja. Ezt elkerülhetjük, ha az ár-érték arányt helyezzük előtérbe, és olyan nyílászárót választunk, ami korszerű biztonsági funkciókkal van ellátva, ugyanakkor az ára is megfelelő. Egy átlagos ingatlanba nem feltétlenül kell a legdrágább terméket megvásárolni, a bűnözők többségét már egy jobb minőségű bejárati ajtó látványa is távol tartja a háztól.

Természetesen fontos a bejárati ajtó megjelenése is, hiszen hosszú éveken át ezt fogjuk először meglátni minden egyes hazaérkezéskor. Érdemes megkeresni azt a terméket, ami biztonsági, anyagi és esztétikai szempontból is megfelelő, ezért a vásárlást nem szabad elkapkodni. Cégünk széles választékot kínál kiváló ár-érték arányú bejárati ajtókból, ha az ideális megoldást keresi, akkor nálunk mindenképp célszerű körülnézni. 

Amennyiben kérdése merült fel vagy bővebb információt szeretne kérni a honlapunkon található bejárati ajtókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére! 

Műanyag ablakokkal nincs gond zajjal, huzattal, hideggel se!

műanyag ablakok beépítése

A műanyag ablakok nem csupán olcsó nyílászárók, de sokoldalú ablakok is! A műanyagból készült nyílászárókat mindenki ismeri és a legtöbb helyen ezt az alapanyagot választják is. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az alacsony ára miatt olyan közkedvelt műanyag ablakoknak nem az olcsóság az egyetlen erényük!

műanyag ablakok előnye pontosan ebben a megfizethető alapanyagban rejlik, aminek a pozitív tulajdonságait olyan jól lehet kamatoztatni az ablakok esetében! A műanyag ugyanis kiválóan hőszigetel, hangszigetel, ami egy nyílászáró minőségének egyik fő szempontja. Mindenki ismeri, milyen az, ha bevág a huzat, hűvösek vagy épp túl melegek a szobák és még az utcazaj is idegőrlő módon beszűrődik. Ezek az élmények csak azoknak ismeretlenek, akik könnyen kezelhető, karbantartás mentes, időtálló és minőségi műanyag ablakok mögött élik az életüket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag ablakok iránt és a saját nyílászáróival nincsen megelégedve, haladéktalanul keresse fel kollégáinkat további egyeztetés miatt!

Hogyan történik a műanyag ablak beépítése?

műanyag ablakok beépítése

Az ablakcsere képes megváltoztatni egy család mindennapjait, és az életszínvonalat is növeli. Fontos azonban, hogy szakszerűen legyen elvégezve a műanyag ablakok beépítése, hiszen a hibák miatt lehet, hogy még rosszabb lesz a helyzet, mint korábban.

A műanyag ablakok beépítése a régiek kiszerelésével kezdődik. Az új ablakot tökéletesen függőleges állásban kell rögzíteni, majd szigetelni kell, amit általában PUR habbal végeznek. Lényeges, hogy a méret pontos legyen, ezért az előzetes felmérésnél is elengedhetetlen a szakemberek részvétele, illetve az is fontos, hogy megfelelő minőségű ablakokat válasszunk.

Amennyiben szeretne új nyílászárókat az otthonába, válasszon bennünket! A műanyag ablakok beépítését a lehető legprecízebben és kedvező áron vállaljuk. Ha kérdése van, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Döntsön profik mellett a homlokzati nyílászáró cseréjéhez!

homlokzati nyílászáró cseréje

Aki az ingatlanát szeretné felújíttatni, korszerűsíttetni, annak a homlokzati nyílászáró cseréje sem maradhat ki a teendők listájáról. Egy ilyen munka már pár nap alatt elvégezhető, de mindenképpen fontos, hogy megfelelő szakembert találjunk hozzá. A megbízott cég felméri a helyszínt, ajánlatot tesz az új nyílászárókra, majd a kiválasztás után elvégzi a homlokzati nyílászáró cseréjét, természetesen mindent szakszerűen kivitelezve.

A homlokzati nyílászáró cseréje tehát a szakszerű beépítéssel és a minőségi, új nyílászárókkal együttesen lesz csak sikeres. Az ilyen jellegű felújítást érdemes átmeneti vagy nyári évszakra időzíteni, tehát még az ősz is tökéletes időpont arra, hogy kényelmesen be lehessen szerelni az új ablakokat.

Amennyiben jó ár-érték arányban kívánja megrendelni ezt a szolgáltatást, forduljon cégünkhöz bizalommal! Mi nemcsak a homlokzati nyílászáró cseréjét végezzük el, de még az új ablakokat is megvásárolhatja nálunk, lerövidítve ezzel a projekt hosszát. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot!

Csalódott fa ablakaiban? A műanyag ablak beépítése megoldás lehet!

ablakcsere

Egy fából készült ablak gyönyörű, természetes, egyedi és nem utolsó sorban sérülékeny is. A fa ablakok az idő múlásával nem tudnak már úgy helyt állni, mint újkorukban, eljön az idő, amikor ki kell őket cserélni. Szeretne újra fa ablakokat vagy pedig nyitott valami más, tartósabb megoldásra is? A műanyag ablak beépítése egy ilyen opció.

A műanyag ablak ár-érték arányban a legkiválóbbak közé tartozik, mert nem csupán a vételára nagyon kedvező, de még az is elmondható róla, hogy sokoldalú, hosszú élettartamú.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk új, műanyag nyílászárót, aminek a beszerelésében is tudunk segíteni! A műanyag ablak beépítése egy helyszíni felméréssel kezdődik, majd a kiválasztott, új nyílászárót is tartalmazó megrendelés elkészítésével folytatódik. A végén maga a műanyag ablak beépítése marad hátra.

A megbízható, korszerű és esztétikus nyílászáró csak egy rendelésre van Öntől! Lépjen kapcsolatba velünk, és rendeljen műanyag ablak beépítést, valamint új ablakokat!

Tudjon meg többet a muanyag ablakok elonyeirol!

ablakcsere

Legyen szó építkezésrol vagy felújításról, manapság a vevok többféle alapanyagból készült nyílászáró közül is választhatnak. A kínálatból természetes, hogy azokat az ablakokat, ajtókat vásárolnák meg, amik a maximumot nyújtják számukra. Ha Ön is hasonlóan vélekedik a nyílászárókról, válassza a muanyag ablakokat!

A muanyag ablakoknak rengeteg elonyük van, így a kínálatból ezek a nyílászárók valóban a maximumot képesek nyújtani a vásárlóknak. Ezeknek a típusoknak az egyik legfontosabb elonye kiváló hoszigeteloképességükben rejlik. A fánál és az alumíniumnál is jobb szigetelési értékkel rendelkeznek, így alkalmazásukkal jelentos mértékben lehet csökkenteni a fogyasztással kapcsolatos kiadásokat, téli és nyári idoszakban egyaránt.

A muanyag ablakok tartósságukkal kapcsolatban is a maximumot nyújtják, mert hosszú éveken át képesek kiszolgálni az ingatlanokat. Minimális karbantartást igényelnek, és nem kell attól tartaniuk a tulajdonosoknak, hogy vetemednének a nyílászárók.

A muanyag ablakokkal csak jól járhat! Szerezze be Ön is megbízható nyílászáróit cégünktol, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetoségeinken!

Mikor érdemes ablakot cserélni? Eláruljuk!

ablakcsere

A leggyakoribb érv az ablakcserére általában az, hogy egy régi, megvetemedett faablak nem szigetel elég jól, így feltornázva az egekig a téli fűtésszámlát. Manapság megéri befektetni egy modernebb konstrukcióba, amikor eljön az ablakcsere ideje, hiszen a régi ablakokat sem lehet a végtelenségig javítgatni, és amilyen gyakran erre rászorulnak, nem is éri meg a folyamatos bosszankodást, sem a kiadást.

Hangszigetelés szempontjából is jó döntés ablakot cserélni, mert a régebbi, dupla ablakok helyett az újabbak már kérhetőek többrétegű, hangszigetelő üveggel is.

Ha eldöntötte, hogy ablakot cserél, válasszon minőségi alapanyagot és több éves munkatapasztalattal rendelkező szakembereket, vagyis válasszon bennünket! Amennyiben kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ezért jó döntés az ablakcsere nyáron!

ablakcsere nyáron

Vannak bizonyos munkálatok, amik a jellegükből adódóan időjárásfüggőek. Nem mindegy, hogy melyik évszakban készül el egy ilyen megbízás, mert, ha nem ideálisak a körülmények, akkor az a minőség rovására is mehet.

Az ablakcserét nyáron a legideálisabb elvégezni, mert ekkor gyorsan és hatékonyan, a legkisebb kellemetlenségek mellett kivitelezhető. Ha megvannak a kiválasztott nyílászárók, leszerződtek a szakemberek, és az ablakcsere időpontját is lefixálták, akkor nincs más hátra, mint elkezdeni a munkát.

Ha szerencsénk van, és még az idő is szép, akkor napos, száraz időben készül el az ablakcsere nyáron. Arra az időre, amíg tart a munka, a lakás sem hűl ki, az otthontartózkodó lakóknak sem kell fáznia, mint ahogyan az tél idején történne. Egyedül csak arra kell ügyelni, hogy ne maradjunk le a szabad időpontokról, hiszen mások számára is vonzó lehet ez az időszak.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha nyári ablakcseréhez keres olcsó és minőségi nyílászárókat, valamint megbízható szolgáltatást!

Gondoljunk előre az ablakcserére!

ablakcsere

A téli időszak elmúltával, ahogy az időjárás egyre kedvezőbb, hajlamosak vagyunk elfelejtkezni nyílászáróink korszerűsítéséről. Így könnyen megeshet, hogy kellemetlenül érint minket, amikor a következő téli időszakban megkapjuk az első számlákat. Ki ne ismerne olyan embert a környezetében, aki a magas téli kiadásokról és számlákról beszélne? Esetleg Ön is hasonló problémákat tapasztalt? Tervezi a nyílászáró cserét?

Nagyon sok kárba veszett energia spórolható meg a megfelelő ablakok, ajtók kiválasztásával, ám az ablakcserével hosszú távon nyugodt maradhat. Kiváló minőségű termékeink megfelelnek a környezetvédelmi és formatervezési követelményeknek. Válasszon alumínium vagy műanyag nyílászáróink közül, és csökkentse az ingatlan fogyasztását a téli és a nyári időszakban egyaránt ablakcserével! Válasszon megannyi színvariáció közül a tökéletes vizuális élményért!

Az egyre kedvezőbb időjárás a beszerelési munkálatokat is elősegítheti, így időt spórolhat, ha időben gondol az ablakcserére. Ne várja meg a rossz időt, válassza ki új ablakait még ma! Árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Ablakcsere tavasszal: nyáron is szüksége lesz megfelelően záródó nyílászárókra!

Sokan döntenek tavasszal ablakcsere mellett, azért, hogy a következő téli szezont már ne rosszul záródó, nem megfelelő szigeteléssel ellátott nyílászárókkal várják. A tavaszi ablakcserének van egy másik pozitívuma is, mégpedig az, hogy az új nyílászárókkal már a nyár is sokkal elviselhetőbb lesz.

A tavaszi ablakcsere során korszerű, megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászárók kerülnek beépítésre, amelyek ugyanúgy felveszik a harcot nyáron a forrósággal, mint télen az extrém hideggel. Új ablakokkal a legnagyobb kánikulát is el fogja tudni viselni, emellett pedig a kiadásait is csökkentheti, hiszen a klímaberendezést szigetelt, minőségi nyílászárókkal nem szükséges folyamatosan működtetnie.

Ne feledje, egy megfelelő szigetelőképességgel rendelkező nyílászáró nyáron kinn-, télen benntartja a meleget! Ha már télen éreztette hatását az ablak rossz szigetelése, ne várjon a cserével, keressen fel bennünket mihamarabb elérhetőségeinken, és várja a nyarat új, modern nyílászárókkal!

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?

Mikor válik aktuálissá a nyílászáró csere?A nyílászárókat nem lehet a végtelenségig használni, mert az ablakok, ajtók is elérik egyszer a szavatossági idejük végét. A nem megfelelő karbantartás, vagy a rosszul végzett beépítés ráadásul fel is gyorsíthatja ezeket a folyamatokat. A nyílászáró csere előbb-utóbb aktuálissá válik, és elérkezik az ideje annak, hogy szebb és jobb ablakokat szereltessünk be. Honnan tudhatjuk, hogy mikor kell szakembert keresnünk a nyílászáró cseréhez?

Az ablakok teljesítményének romlása jellegzetes tünetekkel és jelenségekkel jár. Ezeket főként akkor lehet egyértelműen észlelni, ha az idő már hűvösebbé válik, és a nyílászárók nem tudják fenntartani a komfortot a lakásban. A gyenge szigetelés következménye a szobába besüvítő szél, az állandó huzat, ami nemcsak kellemetlen, hanem a rezsit is indokolatlanul feltornássza. Az ablak felülete hidegebbé válik, a környékén állandó a párásodás, az eső beszivárog. Egy modern nyílászáróval meg lehet szüntetni a hidegsugárzást, jelentős energiát lehet megtakarítani és hatékonyan növelhető a komfortérzet is. Ezt szeretnénk mi is biztosítani nyílászáró csere szolgáltatásunkkal minden hozzánk forduló ügyfélnek!

Részletekkel, illetve árajánlattal kapcsolatban keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!

Nálunk az ablakcsere árak mindenkinek kedvezőek!Olcsó nyílászárót keres kedvező ablakcsere árakkal? Ezt a célt talán nem is nehéz megvalósítani, hiszen sok olyan céget találni, ahol alacsony áron dolgoznak; de vajon olyan lesz az eredménye, amivel teljesen elégedett lehet? Válassza meg körültekintően azt, hogy milyen cégre bízza a kivitelezést!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon olcsón színvonalas nyílászárókat, majd vegye igénybe szolgáltatásainkat kedvező ablakcsere árakkal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászáró csere területén, és mindig törekszik a minőségi munkavégzésre. Ezt a munkánkkal elégedett ügyfelek hosszú sora is alá tudja támasztani.

Az ablakcsere árainkat úgy alakítjuk, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek, de egy bizonyos nívót is közvetítsenek. Tegye próbára szakértelmünket, bízza meg cégünket az ablakcserével!

Keressen fel minket közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe ár-érték arányban kedvező szolgáltatásainkat ablakcserével kapcsolatban!