Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Alumínium nyílászárók kép
Alumínium nyílászárók kép

Alumínium nyílászárók

Leírás

Az alumínium szerkezet elegáns és az igényekhez teljes mértékben alkalmazkodó mestermű. A legszélesebb körben és felhasználási területen készülnek alumínium nyílászárók. Az alumínium ablakok, alumínium erkélyajtók, kisebb előtetők, bejárati üvegezett, paneles és tömör betétes alumínium ajtók, a családi házaktól a társasházakon, az üzemcsarnokokon keresztül, a nagy irodaházakig mindenhol felhasználhatóak.

A függönyfalak, üvegtetők, nagyméretű üveg előtetők és portálok elsősorban a nagyobb irodaépületek, banképületek, bevásárlóközpontok jellemző elemei, de napjainkban már az exkluzívabb lakóépületeken is felhasználásra kerülnek.

Előnyök

A nagy használati igénybevételnek kitett közforgalmú alumínium ajtókat, az extrém pára- és víztartalmú vagy funkciójú helyiségeket (télikert, uszoda, mosó és fürdőszoba), valamint a nagy bevilágító felületű és üvegezett tetőszerkezeteket (télikertek, uszoda lefedések, üvegházak, átrium tetők) szintén alumínium nyílászárókkal lehet a legbiztonságosabban lezárni.

Profil

Hőhidas vagy hőhídmentes alumínium profil.

Szín

RAL színskála szerinti tetszőleges szín:

Üveg

Ug=1,0-0,6 W/m2K, igény szerint

Vasalat

Profilrendszer specifikus.

Alumínium nyílászárók ÁRA:

Alumínium nyílászárók termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(22)501-044 vagy +36(1)226-4263 telefonszámon!
vissza