Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Reluxa kép
Reluxa kép
Reluxa kép

Reluxa

Leírás

A reluxa a beltéri árnyékolástechnika egy olyan eleme, mely rendkívül hangulatossá varázsolhatja házunk, lakásunk hangulatát megjelenését. A reluxa lamelláinak dőlésszögét változtatva tudjuk szabályozni a fény beesési szögét, így tudjuk elérni a kívánt fényhatást otthonunkban.

Az általunk forgalmazott reluxák feszített kivitelűek. Ez azt jelenti, hogy a reluxa a műanyag ablak üvegével párhuzamos feszítőzsinórokra van rögzítve, így a műanyag ablak szárnyával együtt mozog akár nyíló-, akár bukó funkcióban működtetjük ablakunkat. A fénybeesési szöget egy áttetsző műanyag pálcával lehet állítani, míg a reluxa fel-le történő mozgatása egy zsinór segítségével oldható meg. A reluxa lamellák 25 mm szélesek, alumíniumból készülnek, többféle színben.

A reluxát általában a műanyag ablak üvegezése elé közvetlenül szereljük fel, így csak minimálisan lóg ki a szárny síkjából. Felszereléskor figyelmet fordítunk arra is, hogy utólag cserélhető alkatrészekre rögzítsünk a műanyag ablakon, így ha idővel változtatunk az árnyékolás módján, akkor nyom nélkül eltüntethető legyen a reluxa.

 

Reluxa termékkel kapcsolatosan kérdése van, vagy árajánlatot kérne, hívjon bennünket a +36(22)501-044 vagy +36(1)226-4263 telefonszámon!
vissza