Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Árajánlatkérés

Kérjen árajánlatot tőlünk

Kérjen árajánlatot, vagy küldje el ajánlatkérését e-mailben az info@ablakunk.hu címre.

Ajánlatkéréshez néhány tanács:

Pontos információk = korrekt ajánlat.

Ajánlatkérés esetén amennyiben nyílászáró cseréről van szó, kérjük ellenőrizze az ajtók, ablakok méretét. Új építésű ház esetén küldje meg részünkre a rendelkezésre álló terveket. A korrekt méreteken túl írja meg nekünk az új ajtó, ablak tervezett anyagát, színét, nyitásmódját, a kiegészítők (redőnyök, reluxák, könyöklők) fajtáját.

Kérjen árajánkatot új nyílászáróinak cseréjéről!

Az ördög a részletekben rejlik.

Az Ön részére az általunk, és a konkurenciáink által megküldött ajánlatokat a műszaki tartalom pontos ismeretében vesse össze. (Almát az Almával!)

Műanyag ablak esetén a ténylegesen mérhető adatok összevetésével hozzon döntést. A műanyag ablak profiljának (Uf érték) és az üvegezés (Ug érték) összehasonlításával kezdje. A műanyag ablak kamráinak száma nem mindig mérvadó, hiszen attól, hogy egy 70 mm-es beépítési mélységű műanyag ablak 5 vagy 6 légkamrás még lehet közel hasonló az Uf értékük. Vizsgálja meg azt is, hogy az ajánlatokban ugyanolyan számú, működési típusú műanyag ablak, bejárati ajtó szerepeljen. Fontos a műanyag ablak kiegészítőinek megléte is. (Például: redőnyös műanyag ablak esetén a szükséges tokszélesítő elemek megléte stb…) Amennyiben ajánlatunk pontosításra szorul, úgy szívesen állunk rendelkezésére.